Benone Sinulescu nu va mai urca pe scenă din cauza problemelor medicale. Suma colosală pe care o câștiga artistul de la nunți și evenimente

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Benone Sinulescu a trecut prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate. Va sta departe de public în perioada care urmează. 

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani a fost internat timp de două săptămâni la Urgență, după ce a fost găsit căzut în casă în stare de inconștiență de către soția sa, Elena. Chiar dacă se punea problema unei intervenții chirurgicale, medicii au decis să îl externeze pe artist, spre mirarea tuturor. 


Benone Sinulescu a luat o decizie radicală din cauza problemelor de sănătate. Artistul nu va mai urca pe scenă pentru a putea fi înafara oricărui pericol. 


„Doctorii i-au recomandat odihnă și o listă lungă de medicamente. Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o operație, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor. Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis”, au declarat apropiații artistului pentru Impact.ro.


Surse ale artistului au dezvăluit câți bani câștiga acesta anual din spectacole și evenimente private:


„El câștiga, anual, din nunți și din alte evenimente, în jur de 60.000 de euro, are tarif între 1.500 și 1.800 de euro, pentru un recital de 45 de minute. Din păcate, acești bani nu-i va mai face, în 2021”, au spus aceleași surse pentru Impact.ro.


Impresarul Ionuț Pavel se teme pentru viața artistului și aduce acuzații grave cadrelor medicale. 


„Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică si atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative.


Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel