Care este numele real al lui Culiță Sterp. Puțină lume știe cum îl cheamă pe artist

Data publicării:
Captură video Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acasă la Măruță

Culiță Sterp a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a dezvăluit mai multe detalii din viața personală.

Culiță Sterp nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscut și îndrăgit de publicul larg. În timp ce toată lumea îi ascultă muzica artistului, care s-a lansat sub porecla pe care o avea din copilărie, foarte puțini știu care este numele pe care cântărețul îl are trecut în buletin. Invitat în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, îndrăgitul solist a scos la iveală care este numele său real.

„Mie mi s-a zis de mic Culiță, de la Nicolae. Nu am avut altă poreclă. Pe mine în buletin mă cheamă Nicolae, așa i se zice și lui tata, Culiță.”, a declarat Culiță Sterp în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță. 

Care este numele real al Andrei Măruță. Foarte puțină lume știe cum o cheamă pe artistă

 

Cum a ajuns Culiță Sterp să ajungă în lumina reflectoarelor

Culiță Sterp a avut întotdeauna înclinații spre muzică, însă niciodată nu s-a gândit că va ajunge atât de departe. Familia sa era una modestă, cu patru copii, preocupările lor principale fiind cele de creștere a animalelor. Totuși, într-o zi, i-a venit ideea de a-l filma pe ciobanul care avea grijă de oile familiei și care, la scurt timp, a devenit viral peste tot. De aici și până la faimă, totul a decurs natural. 

„Când a luat amploarea Facebook-ul, Youtube-ul, acum 10 ani, aveam noi acolo la stână un cioban care era foarte amuzant, și care a și murit între timp, cred că toată lumea îl știa pe Ion. Avea niște glume foarte amuzante și într-o zi m-am gândit să-l filmez și să-l pun pe internet. În ziua respectivă am făcut 3,4 milioane de vizualizări. A fost wow, deci și datorită lui, după care oamenii au început să se întrebe cine e băiatul care îl filmează. Aveam o grămadă de urmăritori la un moment dat și am început să postez cu mine, să mă cunoască lumea, după care m-am combinat cu fosta mea soție, care și ea era cântăreață, și asta a contribuit oarecum, ne-am ajutat unul pe altul. Cu Carmen de la Sălciua am fost căsătorit un an de zile, nu ne-am înțeles. Eu înainte mai cântam rar la nunți, mă puneau oamenii să cânt. Cred că le-a plăcut oamenilor și felul meu de-a fi, nu mă dau niciodată că-s cel mai bun, ajung la sufletul omului și știu să mă fac plăcut și să fii tu însuți.”, a mai spus artistul. 

Culiță Sterp, la un pas să fie călcat de tren. Artistul s-a salvat în ultima secundă: „Am tras sperietura vieții”

 

Culiță Sterp, detalii din timpul mariajului cu Carmen de la Sălciua

După ce a început să fie cunoscut pe rețelele de socializare, Culiță Sterp s-a căsătorit cu Carmen de la Sălciua, care era deja cunoscută în domeniul muzical. Cei doi au început să lanseze melodii împreună, lucru care l-a propulsat și mai mult pe artist în carieră. 

„Eu mă simt modest și acum, așa mă simt în sufletul meu. Sunt un simplu om, căruia i-a dat Dumnezeu mai mult și a știut să valorifice. La început îmi era rușine să postez cu mine, dar majoritatea reacțiilor erau bune. După ce am postat câteva clipuri, fiind atunci împreună cu Carmen de la Sălciua, am făcut o melodie împreună, a mers ok, am început după să fac și melodii singur, chiar dacă aveam emoții, pentru că oamenii mă asociau cu ea. Fiind împreună, ei nu îi convenea că eu vreau să cânt singur, dar i-am zis că e normal. Au avut succes și de acolo a mers totul de la sine. Cu ea am stat vreo trei ani, dar un an am fost căsătoriți. 

La nuntă a fost invitată și Daniela, actuala mea, și Carmen atunci chiar m-a întrebat ce caută ea, dar era colega mea, normal că am invitat-o. Și cât am fost eu la Survivor a vorbit urât despre Daniela și asta nu mi-a plăcut, nu a fost ok, mai ales că femeia atunci era gravidă. Eu deja eram cu Daniela împreună de un an și ceva.”, a mai adăugat artistul. 

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. De ce a luat artista această decizie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel