Care este numele real al Andrei Măruță. Foarte puțină lume știe cum o cheamă pe artistă

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Măruță a dezvăluit care este numele real al partenerei sale de viață.

Andra este unul dintre cele mai cunoscute și sonore nume din țara noastră, având o carieră de succes în industria muzicală. Artista, care are extrem de multe hituri în repertoriul său a intrat la inimile fanilor imediat atât datorită vocii sale minunate, dar și datorită naturaleței pe care a demonstrat-o pe tot parcursul cariei sale. Deși toată lumea îi cunoaște familia, cei doi îndrăgostiți fiind extrem de transparenți cu fanii lor, puțină lume știe însă care este numele real al artistei. ”Andra” este de fapt numele de scenă a solistei, iar în buletin aceasta apare cu totul altă identitate. Totul a ieșit la iveală în urmă cu ceva timp, chiar în emisiunea prezentată de soțul artistei, de pe Pro TV. Într-una dintre ediții, Cătălin Măruță a avut-o invitată pe Iuliana Beregoi, într-o sesiune de întrebări fulger. 

„Cătălin Măruță: Cum o cheamă pe Andra? Andra e numele de scenă, în buletin nu o cheamă așa.

Iuliana Beregoi: Andra o cheamă.

Cătălin Măruță: În buletin o cheamă Irina Alexandra.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi, în emisiunea La Măruță, de pe Pro TV.

Andra, imagine de colecție cu tatăl ei. Cât de bine seamănă cei doi / FOTO

Secretul căsniciei dintre Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizz. Cei doi sunt împreună deja de 16 ani, iar de 14 formează oficial o familie.  Întrebată cum au făcut față momentelor dificile din cuplu, Andra a dezvăluit faptul că au avut mai multe momente frumoase în relație și că obișnuiesc să-și declare iubirea des, prin lucruri mărunte. 

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.

Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da”. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a declarat Andra pentru viva.

Andra, fotografie rară în costum de baie. Cum arată silueta soției lui Cătălin Măruță

 

Cum își descrie Cătălin Măruță soția

Cătălin Măruță are doar cuvinte de laudă la adresa partenerei sale, pe care o descrie folosind cele mai frumoase cuvinte.

„Andra mă surprinde cu toate gesturile ei, este atât de frumoasă, de blândă și de iubitoare, mă face să mă simt „acasă” cu adevărat, imediat ce intru pe ușă sau pur și simplu când o văd.”, a declarat și Cătălin Măruță.

Cum își educă Cătălin Măruță și Andra copiii: ”Așchia nu a sărit departe de trunchi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel