Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. De ce a luat artista această decizie

Data publicării:
Sursa foto: Carmen de la Sălciua, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen de la Sălciua, instagram

Carmen de la Sălciua a surprins pe toată lumea, după ce a anunțat că nu va mai face nunta anul acesta. 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste din showbizul românesc. De-a lungul timpului, cântăreața a avut parte de multe dezamăgiri în dragoste. După divorțul de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu și-a mai găsit liniștea pe plan sentimental. Aproape că își pierduse orice speranță, asta până când, în viața ei a apărut Marian, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în dragoste. 

La aproape un an de la relație, după multe speculații și controverse, bărbatul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, în timp ce se aflau într-o vacanță de vis, în Dubai. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista i-a răspuns partenerului său cu un mare DA!. 

Carmen de la Sălciua a amânat nunta

Cei doi urmau să se căsătorească anul acesta, însă artista a decis să amâne nunta. Carmen a declarat că evenimentele din ultima perioadă au epuizat-o, astfel că a decis să amâne nunta pentru anul viitor. 

‘’Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor’’, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars.

Carmen de la Sălciua: „Eu nu am destrămat nimic!”

La începutul relaţiei lor, actualul partener al artistei era căsătorit, iar Carmen a fost acuzată că a destrămat o căsnicie. Ulterior, cântăreața nu s-a mai putut abține și a explicat cum au stat lucrurile, de fapt. 

„Problemele dintre ei nu mă privesc pe mine. Dacă ei reușesc să ajungă la un comun acord m-aș bucura pentru el, cât și pentru ea, că nu am răutăți față de persoane. Ca ea pot vorbi o grămadă de oameni despre mine, eu știu cine sunt și cum sunt și nu mă poate afecta nimic. Eu știu cum stau lucrurile și nu vreau să dau explicații.

Nu-mi doresc să am nimic de-a face cu ea, de aceea nu îi pronunț nici numele. Din partea mea, tot binele din lume, și eu sunt femeie. Nu-i poți băga unui om iubire cu pâlnia pe gât, iar eu nu am destrămat nimic. Nu-mi doresc niciodată în viață să intru într-o relație unde s-ar mai putea face ceva.”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel