Culiță Sterp, la un pas să fie călcat de tren. Artistul s-a salvat în ultima secundă: „Am tras sperietura vieții”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Culiță Sterp, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Culiță Sterp, instagram

Culiță Sterp a trecut prin momente de coșmar. Artistul a fost la un pas de a fi călcat de tren. 

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. Acesta cutreieră țara în lung și lat pentru ca bucura oamenii cu vocea sa. Recent, cântărețul a avut parte de cea mai îngrozitoare experiență din viața sa. Mai exact, artistul se afla la o cale ferate, nesemnalizată și fătă bariere, așa cum prevede legea, acolo unde a oprit să se asigure. În acel moment, trenul a trecut extrem de aproape de artist. Doar o clipă de neatenție i-ar fi putut fi fatală!

Culiță Sterp acuză autoritățile: „ Dacă tu nu pui barieră, măcar pune lumini roșii”

Artistul le-a povestit imediat fanilor ce s-a întâmplat. Culiță Sterp a ținut să tragă un semnal de alarmă către autorități, dar și să-și sfătuiască fanii să fie întotdeauna precauți pentru a evita orice tragedie. 

„Am tras sperietura vieții. Ați văzut vreodată, în viața voastră, trecere de cale ferată semnalizată așa! Deci, bariere nu sunt și să nu meargă luminile. acum a trecut trenul prin fața mea, de cinci secunde a trecut, eu cu mașină cu reformă după mine.

Vai, viața mea, că numai înjur. Cum e posibil să nu fie semnalizată. Dacă tu nu pui barieră, măcar pune lumini roșii. Noroc că m-am asigurat. M-am oprit și m-am uitat stânga, dreapta și trenul glonț pe lângă mine.

Doamne ferește și apără! Dacă nu mă asiguram ce făceam? Știu că nu toate căile ferate au barieră, că mai sunt și fără barieră și trebuie să te asiguri tu, dar asta trebuia neapărat să aibă, erau 2-3 căi ferate una lângă alta și era cale ferată de viteză, trec trenuri de viteză. Luminile trebuie să meargă, nu mergea nici aia albă, dar aia roșie! Trebuia 100% să fie barieră sau ceva!”, a povestit Culiță Sterp pe TikTok. 

@culita_sterp_official

7 vieți am ca pisica ????‍♂️

♬ sunet original - Culiţa Sterp

Iancu Sterp, declarații tulburătoare despre copilărie

Iancu Sterp, fratele cântărețului Culiță, a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, acolo unde a vorbit despre neajunsurile cu care a trăit în copilărie. 

Acesta nu a stat pe gânduri când a fost întrebat de Măruță despre copilăria lui și a oferit declarații surprinzătoare pentru cei de acasă. ”Nu a fost ușoară, dar a fost frumoasă”, admite acesta, amintindu-și cu greu de perioada în care nu avea de toate. Dacă acum are acces la unele dintre cele mai dorite mașini, atunci era apăsat de greutăți: ”Mă trezea taică-miu la 3-4 dimineața să mergem câte 10 – 15 kilometri pe jos, până la târg”. Acesta a fost completat de către Cătălin care și-a amintit că mama Geta i-a povestit cândva despre viața lor, spunând că nu aveau ”poartă la casă, geamuri”, decât o bucătărie. 

Iancu Sterp: ”Prietenii mei glumesc pe seama mea: din cioban... ai ajuns influencer”. 

Povestea a continuat, iar Iancu și-a amintit de cele mai dure condiții pe care le trăiau atunci când afară era frig: ”Ne strângeam toți într-o cameră ca să economism lemne și dormeam toți șase. Noi, copiii, dormeam trei pe saltea și unul cu părinții în pat”. Sincer din fire, invitatul a demonstrat că este și foarte asumat: ”Prietenii mei glumesc pe seama mea: din cioban... ai ajuns influencer”. 

Tot în cadrul emisiunii, vedeta și-a amintit și de cel mai greu moment al vieții lui: accidentul făcut atunci când era în mașină cu Sterp și surorile lor: ”Eram toți patru, era vară și ne doream să vedem marea, să ieșim în lume. Am fost, iar când ne-am întors, mai aveam 15 kilometri până acasă și Culiță a adormit la volan. M-am trezit dintr-o dată, eram cu roțile în sus, auzeam numai sirene și oameni care zbierau pe afară.... un coșmar urât”. 

Indiferent de greutăți, Iancu a demonstrat de-a lungul anilor că a rămas omul modest și bine crescut: ”Suntem oamenii care suntem datorită lui Dumnezeu și părinților noștri”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel