Anca Serea nu a băut alcool niciodată: „Cred că o femeie ar trebui să aibă o conduită”

Anca Serea dezvăluie că nu a băut alcool niciodată. 

Anca Serea, mamă a 6 copii, spune că nu are niciun secret al siluetei. Cu toate astea, ea recunoaște că are o anumită conduită în stilul de viață. Mai mult, vedeta afirmă că nu a fumat și nu a băut alcool niciodată. 

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe”, a mărturisit vedeta, pentru Viva.

Anca Serea, TOTUL despre lupta cu anemia feriprivă: Foarte mulți ani de zile nu am mâncat


Ce dietă urmează


 Deși nu ține o dietă anume, vedeta recunoaște că există alimente pe care le evită.

 „Da, evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată”, a spus Anca Serea.

Mai mult, vedeta spune că nu și-a impus să nu bea alcool, ci pur și simplu nu are o părere bună despre acesta.

 „Nu. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta”.

Anca Serea, suma uriașă pe care a câștigat-o din modelling: Mi s-a părut fantastic

Nu este o mamă strictă


Mai mult, vedeta spune că, la capitolul alimentație, nu este foarte restrictivă nici cu copiii ei. Meniul îl stabilește împreună cu aceștia și ține mereu cont de poftele sau de preferințele lor, chiar dacă, de multe ori, acestea presupun alimente din categoria fast food. 


„Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar. În general, le dau cam ce își doresc. Nu le impun. Mai mergem și la fast-food, da. Nu sunt o mamă împătimită și nici o mamă cum s-ar crede, ca la carte. Și chiar le încurajez pe mămici ca, uneori, să facă excepții, pentru că excepțiile sunt sănătoase. Chiar dacă ne-am dorit să trăim într-o lume perfectă, lumea perfectă nu există decât dacă ne-o creăm noi, aparent perfectă. Deci da, ei mai mănâncă și la fast-food, la petreceri sau, dacă mă roagă, mai mergem și aici, o dată pe lună, nu știu exact. Nu le interzic, sincer, nimic din tot ce e cu măsură și cu echilibru. Nu ai ce să faci. Și dacă ar pleca de acasă, sunt adolescenți, nu poți să-i controlezi să nu mănânce. Mi se pare aiurea și nici nu sunt omul ăla. Ar trebui să fii constant când iei decizii din acestea și trebuie să fii și tu un exemplu, ca să le interzici lor să facă niște lucruri”, a spus prezentatoarea TV.

Anca Serea, pildă emoționantă pentru părinți: Cât suntem în viață, copilul va avea mereu nevoie de părințiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 24 noi 2022, 13:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience