Adi Sînă câștigă o avere la nunțile din India: "Indienii sunt extrem de bogați. Plătesc bine"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anca Serea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Serea, Instagram

Adi Sînă a preferat ca de 1 iunie să onoreze câteva evenimente în India, unde este extrem de bine plătit.

Adi Sînă nu a putut fi alături de soția și copiii săi de 1 iunie la Disneyland, pentru că acesta a avut de onorat niște evenimente private în India, țară în care artistul se întoarce constant din 2011. Potrivit fanatik soțul Ancăi Serea nu doar că este foarte iubit acolo, dar câștigă și o sumă impresionantă de bani, care s-ar învârti în jurul cifrei de 7.000 de dolari. Chiar însăși vedeta recunoaște faptul că indienii nu sunt deloc zgârciți, când vine vorba de asta, iar situația materială îi ajută.

„Indienii sunt extrem de bogați, plătesc bine mai ales la nunți. Acolo o nuntă ține trei-patru zile, chiar și o săptămână, au momentele lor, cu mulți artiști internaționali.

A avut concerte în India și Pakistan. El merge foarte des acolo, are publicul lui, a fost chiar și-n pandemie. Are multe evenimente și private. Cântă la Universități, pe stadioane, unde e nevoie și de poliție”, a mărturisit Anca Serea pentru sursa citată.

De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să meargă în America Express: Ne-am gândit bine și am zis nu. Eram plătiți pe sezon

Anca Serea a plecat singură cu copiii la Paris

În timp ce soțul ei este plecat în Asia, vedeta a vrut să le facă o surpriză copiilor ei și să îi ducă la Disneyland. Aceasta nu a luat-o însă și pe Leea, fetița lor cea mică, pentru că i-ar fi fost prea greu să aibă grijă de toți copiii. Ca mijloc de transport, vedeta a ales trenul, pentru că recent aceasta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la călătoritul cu avionul.

„Am vrut să le fac copiilor o surpriză de 1 iunie. Vom merge toți, mai puțin Adi, care e plecat din țară, întrucât are concerte în India și Pakistan, și cea mică, Leea, care va rămâne acasă, întrucât mi-ar fi fost greu, singură, și cu ea. Ar fi trebuit să le fac programul celor mari în funcție de ea. Rămâne cu mama și cu bona. Cred că va veni și David (n.r. fiul cel mare, care studiază în Olanda), direct la Paris. Mergem la Viena, facem o pauză, apoi la Disneyland”, a mai spus aceasta.

Soția lui Adi Sînă are fobie de avion

Vedeta a fost plecată de curând cu soțul ei într-o călătorie în doi, în Italia. Chiar dacă s-a bucurat foarte mult de momentele petrecute acolo, prezentatoarea TV spune că drumul a fost extrem de greu. Acest lucru este din cauza faptului că Ancăi Serea îi este extrem de frică de a se urca în avion și, înaine de o călătorie, vedeta recurge la pastile, pentru a se liniști. De asemenea, în acest sens, aceasta spune că atunci când călătorește cu toată familia, preferă ca mijloc de transport trenul, care este mult mai sigur.

"Un zbor de două ore este pentru mine o reușită! Din păcate, cred că foarte mulți oameni au început să fie afectați de această fobie de zbor. Ușor, ușor încep să-mi revin de la medicamentul acela care cred că a fost destul de puternic pentru mine, dar măcar și-a făcut efectul. E mai grav când îmi imaginez toată familia în avion. Evit acest tip de vacanțe, prefer trenul.", a declarat Anca Serea pe rețelele sociale când a plecat în Italia.

Anca Serea, pildă emoționantă pentru părinți: Cât suntem în viață, copilul va avea mereu nevoie de părinți



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel