Când va fi cuprinsă România de ger și zăpadă. Mihai Voropchievici, meteo din bătrâni: „Să ne pregătim”

Data publicării:

Mihai Voropchievici a dezvăluit prognoza meteorologică pentru luna ianuarie 2024.

Invitat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvăluit ce temperaturi ne așteaptă până la finalul lunii ianuarie, potrivit prognozei meteorologice din bătrâni. Așadar, după spusele numerologului, prima lună din an vine cu mari schimbări în termometre și, dacă primele zile din 2024 ne-au întâmpinat cu o căldură neobișnuită pentru această perioadă, finalul lunii ianuarie ne pregătește temperaturi extrem de scăzute, ger și zăpadă, semn că iarna și-ar intra, în sfârșit, în drepturi.

„Pe 7 va fi înnorat, iar pe 8 și 9 va fi frig. Din data de 10 și până pe 15, va fi moină. Pe 16, zăpadă, frig și vânt. Pe 17, 18, 19, un amestec de soare, ploaie și ninsoare.

Pe 20, o furtună de zăpadă, iar pe 21, până pe 31, ger mare. Să ne pregătim.", a spus numerologul, în emisiunea Adevăruri ascunse.

Citește și: Secretul abundenței. Lidia Fecioru dezvăluie cum poți atrage banii în viața ta: „Asta aduce prosperitate” / VIDEO

Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024

Dacă acum știm cum va fi vremea până la finalul lunii ianuarie, Lidia Fecioru a dezvăluit cum va fi întregul an 2024 pentru români, din mai multe puncte de vedere. Pe fondul conflictelor izbucnite în 2023 în mai multe colțuri ale lumii, specialista a dezvăluit dacă acestea se vor încheia sau dacă vor ajunge să afecteze și țara noastră.

„Nu vă pot da o veste bună și vă spun asta cu multă durere în suflet. Chiar dacă la noi nu vor fi bombardamente, tăvălugul economiei ne va călca foarte tare pe toți. Planul financiar va fi mai rău. Nu putem face nimic, pentru că nu noi suntem cei care hotărâm chestiile astea. Ne-am lăsat duși până aici, este ca un drum care nu are drum înapoi. Și vă spun asta cu durere în suflet, aș zâmbi, dar aș fi ipocrită. O spun cu multă durere în suflet.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

VEZI și: Secretul unei vieți fericite. Cum reușește Lidia Fecioru să aibă zilnic o energie bună / VIDEO

Cum va fi 2024

Haosul mondial nu se va încheia prea curând, anunță Lidia Fecioru. Există o soluție care poate duce la încheierea tuturor acestor dezastre, însă dacă ea nu este pusă cât de curând în practică, un nou război se poate abate asupra lumii, spune cu tristețe Lidia Fecioru.

„Noi anul viitor încă suntem în haos, toată planeta, suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial și e crunt. Dacă capii lumii nu se vor așeza la o masă, e grav. Ție ți-e foarte greu să auzi, mie mi-e foarte greu să spun, adică sunt multe pe care aș putea să le zic, dar apoi haterii o să aibă de lucru. Chestia asta e o chestie care ne atinge pe toți, din păcate. Important este să gândim pozitiv, pentru că asta înseamnă a crea o energie a planetei în sine și a țării noastre. Aș vrea să sfătuiesc românii să se ia mână cu mână, să nu se lase dezbinați din cauza acestor lucruri.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Obiceiul pe care trebuie să-l ai dimineața, ca să-ți meargă bine toată ziua. Mihai Voropchievici, secretul vieții fericite



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel