Cabral, adevărul despre căsnicia cu Andreea Ibaka: „Nu e nimic perfect la noi. Ne dezamăgim reciproc”

Data actualizării: | Data publicării:

Cabral a avut un moment de sinceritate, în care le-a explicat fanilor că relația pe care o are cu soția sa, nu este atât de perfectă precum pare din fotografii.

Cabral și Andreea Ibaka formează un cuplu extrem de apreciat. Două vedete adorate de public, haioase, naturale și mereu cu zâmbetul pe buze. Nu este de mirare faptul că cei doi primesc deseori complimente iar internăuții îi caracterizează drept „Familia perfectă”. 

Andreea este acum însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului și, deși toată lumea se aștepta ca această perioadă să fie cu adevărat perfectă în familia lor, Cabral dă cărțile pe față și spune că perfecțiunea este departe de ei. Prezentatorul TV dezvăluie că are numeroase certuri cu soția sa și că lucrurile se petrec între ei la fal ca în orice familie: cu sinceritate și naturalețe. Pe de altă parte, acesta recunoaște că își iubește enorm soția și crede că este natural ca relația lor să fie una imperfectă.

Andreea Ibaka, suspectă de sarcină gemelară. Reacția lui Cabral: „A zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută”


„După postările cu poze cu corcodușele Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu „familia perfectă”.

Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi. Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase.

Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe.

Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră.”, a transmis Cabral pe rețelele de socializare.


Mai mult, prezentatorul TV a ținut să sublinieze faptul că au o relație normală, ca orice om și că celebritatea și pozele perfecte nu schimbă cu nimic interacțiunea dintre doi oameni. Acesta mai atrage atenția fanilor săi să nu se lase impresionați de postarile de pe rețelele de socializare care arată numai relații fericite și vieți perfecte. 

 

„Poate că suntem norocoși cu prieteni fotografi buni. Dar pe lângă pozele astea (poate mai bune)… suntem fix ca orice alt cuplu. Nu credeți în perfecțiune. Nu există decât în reviste și pe rețelele astea sociale, cu oameni care râd ca imbecilii fericiți tot timpul, au bani, vacanțe și le lipsesc toate problemele”, a mai adăugat prezentatorul

 

Cabral, tată pentru a treia oară. Ce relație are vedeta cu fiica cea mare: „Este supărată pe mine și nu comunicăm”

 

Vor avea un băiețel

 

Cabral și Andreea Ibacka se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Recent, cei doi au dezvăluit tuturor și sexul bebelușului. Ei bine, cei doi o să fie părinți de băiat. Frumoasa actrița i-a dat soțului său minunata veste într-un mod inedit.

Deși Cabral a insistat că nu vrea să afle sexul bebelușului până când se va naște, Andreea Ibacka nu s-a lăsat cu una cu două, astfel că, într-un final nu s-a mai putut abține și l-a anunțat pe soțul său că a fi tătic de băiețel. Întreg momentul a fost filmat de către viitoarea mămică, care s-a folosit de un praf albastru pentru a face marele anunț.

La aflarea veștii, Cabral a avut o reacție nemaipomenită. Acesta a radiat de fericire că mezinul familiei va fi băiat.

Cum a aflat soția lui Cabral că e însărcinată. Simptomele care au alarmat-o pe Andreea Ibaka: Am rămas de-a dreptul șocată

Fanii celor doi s-au amuzat teribil la vizionarea filmulețului cu anunțul, mai ales că cei doi sunt extrem de haioși, iar simțul umorului nu le lipsește niciodată.

 „Asa-ti trebuie, daca ti-au luat femeie leoaica„ Vaaai cât am ras, am urmărit toate filmulețele și abia așteptam sa aflu! Felicitări !!! Sa fiți sănătoși și fericiți toată viata alături de puii voștri!”, „Tare rău Andreea! Sunteți o familie superba!”, „Am ras cu lacrimi!Sunteti mortali! Doamne ajută,sănătos sa fie ! Drăguți foc!”, „Felicitari ! M am uitat de 10 ori la aceasta filmare si rad la fel de copios . Sa fiti sanatosi si fericiti ! Sunteti o familie frumoasa ”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel