Cabral, tată pentru a treia oară. Ce relație are vedeta cu fiica cea mare: „Este supărată pe mine și nu comunicăm”

Data publicării:

Cabral și Andreea Ibaka așteaptă cel de-al doilea copil al cuplului. Prezentatorul Tv mai are o fiică, Inoke, din căsătoria cu Luana Ibaka, dar care nu mai vorbește cu acesta. 

Cabral a fost invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, de la ProTv, acolo unde a vorbit despre sarcina soției sale, actrița Andreea Ibaka. Prezentatorul TV a mărturisit că este extrem de emoționat că va deveni tată pentru a treia oară și a dezvăluit și motivul pentru care fiica sa cea mare nu îi mai vorbește. 


„Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei.”, a declarat Cabral la ProTv. 


A aflat că va fi tată într-un mod inedit


Cabral a povestit și modul inedit în care a aflat că va fi din nou tată. Vedeta a fost sceptic cu privire la simptomele pe care soția sa i le tot semnala, însă surpriza a fost mare, mai ales că se afla într-un restaurant atunci când Andreea a făcut testul de sarcină. 


„Am primit vestea la o terasă în timp ce încercam să hrănesc copilul numărul 2, este o poveste mai lungă și tocmai se dădea iubita altuia. Eram în mijlocul unei terase și mi-a zis: ‘Am făcut testul. Au ieșit toate liniile. E bingo, bingo, bingo.'” A fost foarte intens momentul, o să ne rămână peste ani și ani. Cu asta rămânem în viață.”, a adăugat Cabral.

 

Andreea Ibaka, dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină: „Bebe este sănătos și măricel”

 

Chiar dacă nu știu încă dacă bebelușul este fetiță sau băiat, familia lui Cabral este extrem de încântată, iar micuța Namiko este fericită că va avea un partener de joacă. 


Nu am aflat sexul bebelușului, nu ne-a interesat această problemă. E bine că e sănătos. Fiecare cu damblaua lui, o să ne intereseze la un moment dat, nu o să ne țină răbdarea asta. Sănătos să fie. Eu sunt obișnuit cu fete, aia mare e bine, aia mică e bine. Mi-ar fi mai ușor să fie fată. Până la urmă ți-e teamă de cunoscut. (…) Namiko este nerăbdătoare acum, întreabă în fiecare dimineață când vine bebe.

În momentul în care e la început se simt fluturi în stomac, ca și cum ești îndrăgostită, dar a mea nu are cum să fie îndrăgostită după atâția ani după corpul acesta aproape perfect. (…) Se livrează în toamnă, la sfârșit de septembrie.”, a mai zis Cabral.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel