Andreea Ibaka, suspectă de sarcină gemelară. Reacția lui Cabral: „A zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută”

Data publicării:

Andreea Ibaka este însărcinată pentru a doua oară și urmează să nască în toamna acestui an. Inițial, vedeta a crezut că este însărcinată cu gemeni, iar Cabral a avut o reacție amuzantă. 

Andreea Ibaka a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show,  de la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre cea de-a doua sarcină. Soția lui Cabral s-a temut că ar fi însărcinată cu gemeni, iar reacția soțului ei a fost una genială. 


După ce am aflat, după testul de la farmacie, mi-am făcut și o analiză de sânge. Și când am văzut acel hormon [Beta hCG], m-am cam speriat. Mi-am întrebat doctorul și a zis că nu e posibil să am gemeni, ci tripleți. Dar nu e cazul, o să avem un singur copil.

Când i-am zis soțului, a zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută și se întoarce la liceu. Am avut niște stări de rău normale, nu nenorocire. Încă nu sunt elefănțelul Dumbo, dar nu sunt nici departe. Am o sarcină ușoară”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars. 


Vedeta mai are patru luni să se decidă asupra numelui pe care îl va purta bebelușul, însă recunoaște că nu îi va fi ușor, ținând cont că numele de familie este unul exotic.

 „Avem o listă de nume. Namiko este unul japonez, care înseamnă «copilul valurilor», mai ales că ei îi place foarte mult apa, parcă i-a fost predestinat. E destul de complicat și brief-ul.


Atunci când numele de familie este atât de exotic și poate complicat de pronunțat, de scris, trebuie să fie ceva care să se potrivească cu Ibacka. Nu ne-am hotărât încă, mai avem patru luni”, a mai adăugat Andreea Ibacka.

 

Cum a aflat că este însărcinată

 

Invitată în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, Andreea Ibaka a povestit cum a aflat că este însărcinată. Vedeta mai are o fetiță și a recunoscut semnele de sarcină, însă momentul în care a avut o certitudine a fost unul cu totul inedit. 

 

 

Inițial, când a început să simtă unele simptome specifice sarcinii, vedeta și-a anunțat soțul. Cabral nu a luat-o însă în serios. 

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată… Inițial, el s-a amuzat, a zis: ‘Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori’, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, a spus Andreea Ibacka, la Antena 1. 

 

Și-a făcut testul în baia unui restaurant

 

Actrița a dezvăluit că nu a mai avut răbdare să ajungă acasă, așa că și-a cumpărat un test, pe care l-a făcut în baia unui restaurant. 

 


Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI… (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute.

Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată.

Liniile, toate, erau roz, dar toate! (…) Vlad încerca să negocieze prețul, că vezi, Doamne, pedala de accelerație era prea tocită pentru kilometrii din bord, eu auzeam așa, vag, pentru că pluteam, eram undeva departe și abia așteptam să terminăm, nu mă mai interesa mașina, nu mă mai interesa nimic. Voiam să ajungem la terasă ca să spun și eu cuiva, tatălui copilului”, a adăugat Andreea Ibacka.

Povestea de dragoste dintre Cabral și Andreea a început prin 2007, când el era deja cunoscut telespectatorilor din producțiile postului Acasă TV, iar Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci și își făcea debutul ca actriță, după ce luase un casting pentru o nouă producție, ”Inimă de ţigan”. Fiind mai mereu pe platourile de filmare de la Buftea, inevitabilul s-a produs, iar între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste mai ceva ca în filme. 
Cabral venea în această relație după o căsnicie eșuată cu Luana Ibacka, mariaj în urma căruia a apărut și o fetiță. În 2011 și-au unit destinele și, în 2018, venea pe lume micuța Namiko.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel