Brigitte Pastramă, marcată de mortea soțului său. Vedeta a rămas văduvă de la 26 de ani: „Corpul lui era pătat”

Data publicării:
Sursa foto: Brigitte Pastramă, captură YouTube/ In Oglinda
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, captură YouTube/ In Oglinda

Brigitte Pastramă și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei.

Brigitte Pastramă Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să-și mai dea o șansă.Vedeta, în vârsta de 45 de ani, are doi copii din căsniciile sale anterioare, pe Robert și pe Sara. Deși acum duce o viață liniștită alături de familia sa, în urmă cu mai mult timp, Brigitte Pastramă a trecut prin momente de coșmar. 

Brigitte Pastramă, marcată de mortea soțului său

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă” prezentată de Mihai Ghiță și difuzată la Kanal D2, Brigitte Pastramă a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut, în urmă cu mai mulți ani. Vedeta  recunoaște că a trăit un șoc, după ce a rămas văduvă la doar 26 de ani. Bruneta era căsătorită cu primul ei soț, Tavi și îl aveau deja împreună pe băiatul lor, Robert. Totul era perfect între cei doi și nimic nu prevestea tragedia care urma să se întâmple. Cu doar cinci zile înainte de Crăciun, Brigitte Pastramă avea să trăiască șocul vieții sale, după ce și-a găsit soțul fără suflare, în pat. La doar 38 de ani, bărbatul a suferit un infarct, care i-a fost fatal.  

„Tavi a făcut infarct. Avea 38 de ani când a murit, cu 5 zile înainte de Crăciun. Pur și simplu am vorbit cu el, m-am dus să-i dau de mâncare fiului meu, care mai avea o lună până să facă doi ani. Când am venit l-am găsit cu ochii deschiși, se uita pe tavan.

Robi s-a oprit și eu am început să vorbesc cu el, dar nu înțelegeam de ce nu reacționează, că el a murit cu ochii deschiși. Apoi am văzut, corpul lui era pătat, avea niște pete de la sânge, cum se lăsase sângele, a făcut infarct. Nașul nostru, care era doctor, i-a spus să aibă o viață mai echilibrată și n-a ținut cont de asta. A făcut un preinfarct, din ce am înțeles apoi, cu patru zile înainte, dar la persoanele tinere nu se simte preinfarctul.Și apoi a fost infarct, pur și simplu. Ăla a fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat. Cu o zi sau două înainte de Crăciun a trebuit să-l înmormântez, a fost groaznic”, a povestit Brigitte Pastramă la emisiunea prezentată de Mihai Ghiță.

Brigitte Pastramă recunoaște că a fost răsfățată de primul soț

Vedeta a mărturisit că soțul ei, Tavi, o răsfăța foarte mult, motiv pentru care i-a fost extrem de greu după ce a rămas văduvă și a fost nevoită să-și câștige banii singură, pentru a-și crește copilul. 

„Eu am depins de el, eu am fost soția lui, am fost foarte răsfățată. El a fost ultimul bărbat din viața mea care m-a răsfățat. Eu, din momentul acela, am învățat să fac bani singură. Am rămas văduvă la nici 26 de ani și nu știam nimic despre viața asta”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Citește și: Brigitte Sfăt, la un pas să fie omorâtă de tatăl fiicei ei: ”M-a bătut până m-a mutilat. Hematom pe splină și fisură pe craniu”

Birgitte Pastramă, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Ilie Năstase: „Am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept”

Brigitte Pastramă, probleme grave de sănătate: „Era să mor. Am ajuns de două ori la urgențe”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel