Brigitte Pastramă, probleme grave de sănătate: „Era să mor. Am ajuns de două ori la urgențe”

Data publicării:
Sursa foto: Brigitte Pastramă, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, instagram

Brigitte Pastramă a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă.

Brigitte Pastramă s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, în ultima vreme. În urmă cu ceva timp, bruneta a ajuns pe masa de operație, iar abia acum a dezvăluit motivul real pentru care s-a întâmplat acest lucru. În ciuda acuzațiilor primite, Brigitte spune că nu a fost vorba despre vreo cură de slăbire, ci situația a fost mult mai gravă de atât.

„Nu mi-am făcut injecții în burtă ca să slăbesc, ci am fost bolnavă. De la boală am slăbit, am avut început de diabet, de tip 2, dar asta a fost acum șase luni. Am scos glanda, era de tip 2 și se scotea glanda, iar eu am scos-o. Nu am mai putut să mănânc foarte mult timp și oricum n-am voie să mănânc trei sfert din cartea de bucate, pentru că era să fac pancreatită la două săptămâni după operație”, a povestit Brigitte Pastramă în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit spynews.

„Era să mor, să dau în diabet de tip 1”

Totul a pornit de la un aliment pe care aceasta l-a consumat. De aici, și până la masa de operație, a mai fost doar un pas. În acest sens, bruneta spune că acum este extrem de atentă la ceea ce mănâncă, eliminând foarte multe alimente din meniul ei zilnic. 

„Am ajuns de două ori la urgențe, mi-a dat soacra mea salată de vinete, am mâncat și era să mor, să dau în diabet de tip 1 și sunt foarte atentă. Am 70% din chestii pe care nu le mănânc, mănânc batoane și proteine mai mult”, a mai spus bruneta.

VEZI și: Birgitte Pastramă, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Ilie Năstase: „Am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept” 

„Intervenția a durat 5 ore, mi-a scos stomacul”

În urmă cu ceva timp, bruneta oferea informații cu privire la operația care a durat aproximativ 5 ore. 

„Da, am avut o operație pentru că am avut problemă la o glanda pe stomac. Acum trei luni m-am operat la medicul Copaescu. Eu am avut diabet tip 2 de la COVID. Mi s-a dereglat glanda, aveam glicemia uneori 100 alteori 300, tensiune dereglată și colesterolul deosebit de mare, totul de la glandă. Mi se făcea rău.

Medicul a decis să mă opereze. Intervenția a durat 5 ore, mi-a scos stomacul, l-a tăiat apoi l-a băgat la loc. Să nu se considere că a fost o operație de micșorare de stomac, Doamne ferește! Florin nu a fost lângă mine atunci, m-am descurcat singură.”, a declarat Brigitte Pastramă potrivit click

Brigitte Sfăt, la un pas să fie omorâtă de tatăl fiicei ei: ”M-a bătut până m-a mutilat. Hematom pe splină și fisură pe craniu”

Brigitte Pastramă, casă de 400.000 de mii de euro

Când vine vorba de plăcerile personale, Brigitte Pastramă nu mai ține cont însă de nicio limită. Fosta soție a lui Ilie Năstase trăiește o viață de lux și pare că se află în cea mai bună perioadă din viața sa, din acest punct de vedere. Bruneta și-a cumpărat de curând o vilă de lux în Dubai, dar și un bolid electric, suma alocată ambelor investiții fiind una uriașă. Mai mult, se pare că aceasta a optat pentru a achita totul cash, nu în rate, după cum procedează foarte mulți oameni obișuiți.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie.

Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata.”, a declarat Brigitte Pastramă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel