Birgitte Pastramă, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Ilie Năstase: „Am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept”

Data publicării:
Sursa foto: Brigitte Pastramă, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, instagram

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri neașteptate despre mariajul cu Ilie Năstase.

Brigitte și Ilie Năstase au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi și-au spus adio în urmă cu trei ani, iar la acea vreme divorțul a fost presărat cu multe acuzații și scandaluri. 

Brigitte Pastramă, detalii neștiute despre mariajul cu Ilie Năstase

Brigitte Pastramă a fost invitată în cadrul podcastului Taclale, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre mariajul cu Ilie Năstase. Vedeta a povestit că a fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept, astfel a fost nevoită să meargă în Viena pentru mai multe investigații. Bruneta a precizat că fostul soț a lăsat-o să meargă singură.

Totodată, Brigitte Pastramă a mărturisit că mariajul ei cu fostul tenismen a fost afectat din cauza Amaliei Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase.

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.

Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru unde aveau niște aparate foarte primitive.

Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi (n.r. – Ilie și Amalia Năstase) au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a explicat bruneta în podcastul Taclale, potrivit Cancan.

 

Ce spunea Brigitte Pastramă despre Amalia Năstase după despărțirea de fostul tenismen

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că, dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la biserică și plângeam”, a explicat Brigitte, la finalul relației cu Ilie.

Brigitte Sfăt, la un pas să fie omorâtă de tatăl fiicei ei

Brigitte Sfăt a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, când a trebuit să se confrunte cu diferite abuzuri venite de la bărbații din viața ei. Aceasta a fost invitată în cadrul podcastului Taclale de pe Youtube, unde a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei, și anume, momentul în care a format o relație cu Ovidiu Torj, tatăl Sarei. Bruneta a dezvăluit faptul că era pe cale să-și piardă chiar și viața, în urma unei bătăi crunte pe care a suportat-o de la bărbat. Atunci, aceasta mărturisește că l-a văzut pentru prima dată pe Iisus și, cu ajutorul Lui, a reușit să scape din mâinile interlopului.

„Am pus apa în cadă și din greșeală m-am culcat la loc, eram foarte obosită. A venit vecina de jos și a răspuns soțul meu, era inundație. S-a luat de mine și eu, care eram foarte tare în gură, l-am întrebat cum îmi zice el mie ce să fac. A tăbărât pe mine și a început să mă bată. Am văzut un om cu ochii roșii, l-am văzut altfel, pe soțul meu de atunci, tatăl Sarei. M-a bătut foarte tare. Aveam un calorifer în spate și mă gândeam că o să mă dea cu capul de ăla și o să mor. Cu o zi înainte, am visat că m-a omorât. În timpul ăla, mi-am adus aminte că citeam Noul Testament și am început să zic Tatăl Nostru în gând. M-a bătut până m-a mutilat. Și, chiar dacă eram foarte mândră pe atunci, i-am zis iartă-mă, nu mai fac. În momentul în care a auzit, a început să se retragă. A zis că ceva i-a întunecat mintea și nu și-a dat seama că mă bate pe mine. În momentul acela am fugit și nu m-am mai întors niciodată în casa aia. Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu, m-a luat o prietenă bună de a mea și m-a ascuns la ea acasă, soțul meu era un faimos interlop. Am renunțat la căsnicie pentru a-mi salva viața.”, a declarat Brigitte Sfăt în cadrul podcastului de pe Youtube.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel