Brigitte Pastramă face angajări. Ce salariu oferă vedeta și ce post pune la dispoziție

Data publicării:
Sursa foto: Brigitte Pastramă, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, Facebook

Brigitte Pastrammă își mărește echipa, în cadrul afacerii pe care o deține.

Brigitte Pastramă își mărește echipa, în propria afacere pe care o gestionează. Soția lui Florin Pastramă conduce o firmă de organizări de evenimente, iar acum se pare că bruneta are nevoie de un om responsabil de supravegherea copiilor. Anunțul a fost făcut pe Facebook, în văzul tuturor, semn că vedeta este foarte transparentă cu angajații săi. Așadar, cei ce își doresc acest loc de muncă vor primi puțin peste 2.000 de lei, iar programul este relativ flexibil. Aceasta a lăsat la finalul anunțului și un număr de telefon, astfel încât cei interesați să o contacteze pe ea sau pe Florin Pastramă.

„Ne mărim echipa: angajăm supraveghetoare copii, pentru petreceri la orășel. Salariul 2.200 lei + tips. Se lucrează trei zile în cursul săptămânii, 15-21 și se lucrează weekendul 9-21!”, a scris Brigitte Pastramă pe Facebook.

Brigitte Pastramă, de urgență pe patul de spital, după operația suferită la stomac. Ce aliment interzis a mâncat vedeta: ”M-am speriat foarte tare”

Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă de 400.000 de euro în Dubai

Se pare că afacerile îi merg perfect vedetei, care se bucură de avantaje financiare foarte mari. Tocmai datorită acestui lucru, Brigitte a anunțat de curând faptul că și-a cumpărat o vilă de lux în Dubai, țara în care foarte multe vedete au investit în imobiliare. Vedeta nu vrea însă să facă afaceri acolo, își dorește doar să aibă propriul loc în care să se retragă ori de câte ori este stresată și la capătul puterilor. 

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie.

Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata.”, a declarat Brigitte Pastramă potrivit click

Brigitte Pastramă, la un pas de moarte din cauza operațiilor estetice. Dezvăluirile vedetei: "Am făcut embolie pulmonară"

Vedeta și-a cumpărat mașină electrică de 150.000 de euro

Vedeta consideră că merită din plin să-și îndeplinească aceste plăceri, întrucât muncește foarte mult pentru a obține banii. Brigitte spune că sunt zile în care doarme și trei ore pe noapte. În acest sens, aceste cadouri doar justifică timpul din spatele afacerilor pe care aceasta și-l dedică zilnic.

„Era o achiziție pe care mi o doream de mult și a venit acum. Am terminat un leasing și am luat un altul, am trei mașini acum. Poate trimit una chiar un Dubai. Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro. E normal că dacă muncești atât să-ți faci și cadouri. Știi la cât am plecat de la lucru azi? Am muncit toată noaptea și la 6 dimineața am plecat spre casă. Am dormit doar 3 ore.”, a continuat ea. 

Birgitte Pastramă, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Ilie Năstase: „Am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel