Brigitte Pastramă, de urgență pe patul de spital, după operația suferită la stomac. Ce aliment interzis a mâncat vedeta: ”M-am speriat foarte tare”

Data publicării:
Sursa foto: Brigitte Pastramă, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, instagram

Brigitte Pastramă a ajuns la spital, după ce a mâncat un aliment interzis. Vedeta s-a operat la stomac în vară. 

Brigitte Pastramă s-a operat la stomac în vara acestui an. După ce s-a simțit rău, vedeta a aflat că i s-a dereglat o glandă la stomac și are un început de diabet tip 2. Atunci, soția lui Florin Pastramă a avut de ales între tratament și operație. Fărăsă stea prea mult pe gânduri, Brigitte a ales să facă operația. Deși, înițial a spus că se simte foarte bine, aceasta a ajuns din nou pe patul de spital.

Brigitte Pastramă a ajuns la spital, după ce a mâncat un aliment interzis

”Mi s-a dereglat o glandă care e pe stomac, am avut glicemia foarte mare, peste 300. Am avut două variante, fie să fac tratement, fie să mă operez. Se numește început de tiabet tip 2. Nu am vrut să fac tratament deoarece bunicul meu din partea tatălui a murit de diabet (...), tatăl meu a murit tot de diabet, diabet de tip 2. A murit de diabet, a făcut blocaj renal.

Doctorul mi-a spus mie că eu sunt prima pe latură genetică. A fost un moment în care nu mă simțeam bine, nu mâncam aproape nimic, avea stări de oboseală. Mi-am făcut niște analize mai ample, le-am dus la bun sfârșit, am fost luată de către doctorul curant la mai multe investigații și am decis că vreau să scap de problema asta, tatăl meu a făcut tratament și a murit, tratamentul poate să dureze toată viața”, a povestit Brigitte Pastramă, pentru spynews.ro

Brigitte Pastramă: „Am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită”

După intervenția suferită, medicii i-au interzis vedetei anumite alimente.  Cu toate astea, Brigitte Pasramă nu a ținut cont și a mâncat salată de vinete, care i-a făcut foarte mult rău și a ajuns pe patul de spital.

”M-am operat, mi s-a scos glanda, iar acum sunt foarte bine. Una dintre efectele unei astfel de operații e faptul că o lună de zile nu poți să mănânci, pentru că ți se scoate o bucățică din stomac și ți se captează. Poți să mănânci doar anumite vitamine și piureuri. Eu am încercat să mănânc salată de vinete care arăta ca un piure și am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită. N-am voie vinete, ceapă, maioneză, nici acum nu mănânc că m-am speriat foarte tare. Nu mai mănânc ardei, la ce speritură am tras la trei săptămâni de la operație”, a mai afirmat Brigitte Pastramă.

”Mă simțisem foarte rău și am ajuns la urgență, eu am crezut că pot să mănânc orice dacă e mixat. Am avut valorile foarte proaste ale pancreasului, mi-au făcut niște ecografii, mi-au spus să nu mai mănânc prostii din astea, ci să mănânc ceea ce mi se dă pe etape”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă a recunoscut că nu mai consumă prăjeli și nici mâncare congelată și că se ferește cât de mult posibil și de zahăr. 

”Mi s-a zic clar să țin regim. Nu pot să mănânc cartofi prăjiți, nu mănânc prăjeală, mi-e frică. Mănânc pâine, pufuleți, carbohidrați mănânc, nu mănânc carne grea. Dulciuri mănânc foarte multe, înghețată zilnic, trebuie să dai aportul de calorii. Mănânc, dar nu cu zahăr. Nu mai beau cafea cu zahăr, ci cu miere. Dacă mănânc înghețată din prafuri o vărs, corpul meu nu poate să o asimileze, corpul meu nu suporte chestii congelate și prăjite”, a mai spus Brigitte Pastramă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel