Brigitte Pastramă, la un pas de moarte din cauza operațiilor estetice. Dezvăluirile vedetei: "Am făcut embolie pulmonară"

Data publicării:

Brigitte Pastramă a dezvăluit cum a fost la un pas de moarte din cauza operațiilor estetice. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Brigitte Pastramă arată foarte bine, la vârsta de 42 de ani. De-a lungul timpului, vedeta a apelat la numeroase operații estetice, unele dintre ele punându-i chiar și viața în pericol. Soția lui Florin Pastramă a declarat, în cadrul unui interviu, că majoritatea intervențiilor estetice le-a făcut din cauza bărbaților care au apărut în viața ei. 

Brigitte Pastramă a fost la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice

Brigtte Pastramă a recunoscut că are 20 de operații estetice, majoritatea fiind la nivelul sânilor. Bruneta și-a schimbat implanturile mamare de patru ori, și-a făcut implant de sprâncene și a apelat o rinoplastie. De asemenea, și-a pus grăsime în posterior și fire în buze. 

 „De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate', a declarat vedeta.

„Le-am făcut pentru bărbații de lângă mine”

Soția lui Florin Pastramă a declarat că motivul principal pentru care a recurs la operațiile estetice au fost bărbații din viața ei, care se declarau nemulțumiți de felul în care arăta vedeta. 

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!„, a declarat Brigitte la un post de televiziune, relateaza wowbiz.ro.

Cu toate astea, Brigitte Pastramă nu vrea să se oprească aici. 

„Acum vreau fire de întinerire ca să nu ajung să mă taie mai tare. Pune cineva fire în Chișinău, dar merg după ce fac vaccinul! Eu am făcut embolie pulmonară și, după vaccin, va trebui să fac niște injecții pentru tromboză’, a mai povestit Brigitte Pastramă.

Birgitte Pastramă, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Ilie Năstase

Brigitte și Ilie Năstase au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi și-au spus adio în urmă cu trei ani, iar la acea vreme divorțul a fost presărat cu multe acuzații și scandaluri. 

Brigitte Pastramă a fost invitată în cadrul podcastului Taclale, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre mariajul cu Ilie Năstase. Vedeta a povestit că a fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept, astfel a fost nevoită să meargă în Viena pentru mai multe investigații. Bruneta a precizat că fostul soț a lăsat-o să meargă singură.

Totodată, Brigitte Pastramă a mărturisit că mariajul ei cu fostul tenismen a fost afectat din cauza Amaliei Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase.

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.

Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru unde aveau niște aparate foarte primitive.

Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi (n.r. – Ilie și Amalia Năstase) au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a explicat bruneta în podcastul Taclale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel