Bogdan Ioan, primul Crăciun alături de fiica sa: „Își dă interesul să câștige și ea primii ei bani cinstiți din colindat”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Bogdan Ioan, artistul care a făcut furori odată cu participarea la concursul de talente Vocea României și a câștigat ediția din 2018, a avut un an extraodrinar. A devenit tătic, iar toamna aceasta a sărbătorit nunta și botezul. Iată cum a petrecut primul Crăciun alături de fiica sa, Petra.

Bogdan Ioan vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum a fost Crăciunul anul acesta, din postura de tătic.


„Anul acesta am fost în vizită la părinții mei în Constanța, alături de soție, fetiță și de câinele nostru (al doilea copil). A fost un Crăciun cu totul special pentru mine, având în vedere că este primul Crăciun al fiicei mele, Petra. Am petrecut în familie, bineînțeles cu tradiționala masă de Crăciun (#bunatatilemameiDoina), într-o atmosferă liniștită și relaxantă. Avem o tradiție în fiecare an, ca în prima zi de Crăciun să ieșim la plimbare pe plajă. A și coincis cu dezvoltarea vocabularului Petrei, care a părut că își dă interesul să câștige și ea primii ei bani cinstiți din colindat. Una peste alta, a trecut și anul acesta cu bune și rele, și pot spune că sunt foarte recunoscător Celui de sus pentru sănătatea mea și a familiei mele, iar în final aș vrea să le urez tuturor sănătate - să aveți parte de un an mai bun!”, a declarat artistul pentru Spectacola. 

Bogdan Ioan: „2022 e cel mai frumos an din viața mea. Mi-a oferit-o pe Nora-Petra” 

SPECTACOLA: Cum ai descrie anul 2022? Cu ce te mândrești la final de an și care ar fi regretele?

Bogdan Ioan: Când zic anul 2022, zic cel mai frumos an din viața mea, pentru că anul acesta mi-a oferit-o pe Nora-Petra, ceva ce nu se poate descrie în cuvinte. În același timp este anul în care alături de soție și copil, am devenit oficial o familie. Așa ceva este unic în viață fiecăruia dintre noi. Restul nici nu mai contează, că au fost bune sau rele. Pentru mine anul 2022 se rezumă la ce am spus mai devreme. Vezi aici mai multe: 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Bogdan Ioan

VEZI ȘI: Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Bogdan Ioan a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA. https://www.spectacola.ro/oracolul-vedetelor-20-de-intrebari-pentru-bogdan-ioan-exclusiv_24125.html 

 

Bogdan Ioan, cunoscut publicului odată cu participarea la concursul de talente Vocea României și câștigătorul ediției din 2018, a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei „Earth Song” de la Michael Jackson, a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Prestația sa a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, iar tânărul i-a impresionat pe cei patru jurați, Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă cu momentul său. 

 

VEZI ȘI: Ce mai face Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României din 2018: „Am renunțat la arhitectură și m-am focusat doar pe muzică” EXCLUSIV https://www.spectacola.ro/ce-mai-face-bogdan-ioan-castigatorul-vocea-romaniei-din-2018-am-renuntat-la-arhitectura-si-m-am-focusat-doar-pe-muzica_24029.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel