Bogdan Ioan, primul Crăciun în rolul de tată: „2022 e cel mai frumos an din viața mea. Mi-a oferit-o pe Nora-Petra” EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Bogdan Ioan vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum va fi Crăciunul anul acesta, din postura de tătic, dar și despre recunoștința pe care o are pentru tot ce a trăit în acest an.

Bogdan Ioan, cunoscut publicului odată cu participarea la concursul de talente Vocea României și câștigătorul ediției din 2018, a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei „Earth Song” de la Michael Jackson, a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Prestația sa a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, iar tânărul i-a impresionat pe cei patru jurați, Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă cu momentul său. 

SPECTACOLA: Cum arătau Sărbătorile de iarnă în copilărie și ce tradiții ai păstrat și azi?

Bogdan Ioan: Sărbătorile au fost și rămân un motiv în plus de petrecut timp în familie, mai ales Crăciunul. În fiecare an, împreună cu fratele și părinții decorăm casa și bradul cu lumini și tot felul de accesorii, în timp ce ascultăm colinde. Mama obișnuiește să facă o grămadă de feluri de mâncare, mai ales prăjituri și torturi, care apropo, sunt demențiale. Acum, trăind în București alături de familia mea, nu mă mai pot bucură de toată perioada de pregătiri pentru ziua de Crăciun alături de părinți, însă îi vom vizită de Crăciun. Masa de Crăciun în familie este unul dintre obiceiurile pe care le-am păstrat și are o semnificație aparte pentru mine.


SPECTACOLA: O amintire care a rămas întipărită în suflet?

Bogdan Ioan: Este o întrebare pentru care îmi e greu să îmi aleg cuvintele. E vorba despre ultimul Crăciun pe care l-am sărbătorit alături de familie împreună cu toți bunicii mei, în momentul de față doar unul dintre ei fiind încă în viață. În fiecare an în perioada Crăciunului  și în seara de revelion aveam obiceiul să mergem toți acasă la una dintre bunici, să mâncăm plăcintă făcută de ea. Nu conta ce plan avea fiecare pentru noaptea de revelion. Ne strângeam toți la ea să mâncăm plăcintă, după care fiecare pleca unde trebuia să ajungă. Acel Crăciun va rămâne mereu în sufletul meu...

SPECTACOLA: Mai crezi în Moș Crăciun? Să facem un exercițiu de imaginație.... Ce i-ai cere Moșului să-ți aducă anul acesta?

Bogdan Ioan: Pentru mine Moș Crăciun va exista mereu. Nu există Crăciun fără Moș Crăciun și bineînțeles, renii lui. Anul acesta vreau să îi scriu să facă cumva și să mă ajute să reușesc să realizez tot ce mi-am propus pe plan profesional, adică în muzică. Poate are niște sfaturi bune.


SPECTACOLA: Care a fost cel mai însemnat cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

Bogdan Ioan: Tatăl meu mi-a cumpărat o mini-orgă când eram mic, și dacă nu mă înșel, era în preajma sărbătorilor de iarnă. Din acel moment cred că a început cu adevărat pasiunea mea pentru muzică și dans.


SPECTACOLA: Cum te pregătești pentru sărbătorile din acest an?

Bogdan Ioan: Anul acesta va fi unul special pentru că va fi primul Crăciun alături de soție și de fetița noastră. Cu siguranță tot ce vom face anul acesta va rămâne în memoria noastră pentru totdeauna, chiar dacă vor fi lucruri normale, poate banale pentru unii. Sincer, abia aștept să împodobim bradul, să ascultăm colinde și să o văd pe cea mică cum ne face viață mai frumoasă cu reacțiile ei, cu zâmbetele ei. Nu vom face nimic ieșit din comun, dar cu toate astea, va fi ceva special.


SPECTACOLA: Ce nu ai vrea să lipsească de pe masa de Crăciun anul acesta?

Bogdan Ioan: Am multe feluri de mâncare preferate, mai ales în materie de dulce, dar nu există să nu fie Crăciun fără șorici pe masă. Recunosc că este slăbiciunea mea de Crăciun.


SPECTACOLA: Într-un scenariu ideal, care ar fi persoanele cu care ți-ai dori să petreci sărbătorile?

Bogdan Ioan: Primele persoane cu care vreau să îmi petrec mereu Crăciunul sunt, bineînțeles, fetele mele, adică soția și fetița mea, dar nu ne oprim aici. Având în vedere că sărbătorim 3 zile Crăciunul, este ușor să ne organizăm și să sărbătorim alături de toate persoanele dragi nouă, adică părinți, unchi, verișori și așa mai departe (am neam destul de mare) , dar și alături de prieteni apropiați.

 

SPECTACOLA: Cum ai descrie anul 2022? Cu ce te mândrești la final de an și care ar fi regretele?

Bogdan Ioan: Când zic anul 2022, zic cel mai frumos an din viața mea, pentru că anul acesta mi-a oferit-o pe Nora-Petra, ceva ce nu se poate descrie în cuvinte. În același timp este anul în care alături de soție și copil, am devenit oficial o familie. Așa ceva este unic în viață fiecăruia dintre noi. Restul nici nu mai contează, că au fost bune sau rele. Pentru mine anul 2022 se rezumă la ce am spus mai devreme.


SPECTACOLA: Ce așteptări ai de la 2023? Cu ce gânduri intri în noul an?

Bogdan Ioan: Am așteptări foarte mari de la anul 2023. Deși mi-am propus să nu pun presiune pe noul proiect muzical, am un feeling că Dumnezeu a tot pregătit și așezat lucrurile astfel încât la anul să înceapă să se miște rotițele pe plan profesional.


SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola:

Bogdan Ioan: Cititorilor Spectacola aș vrea să le urez sănătate, în primul rând, și să aibă parte de niște sărbători așa cum își doresc ei. Va pup și va îmbrățișez! Merry Christmas!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel