Ce mai face Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României din 2018: „Am renunțat la arhitectură și m-am focusat doar pe muzică” EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Bogdan Ioan, cunoscut publicului odată cu participarea la concursul de talente Vocea României și câștigătorul ediției din 2018, a renunțat la arhitectură pentru muzică, iar astăzi se bucură de un succes colosal. 

Bogdan Ioan a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei „Earth Song” de la Michael Jackson, a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Prestația sa a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, iar tânărul i-a impresionat pe cei patru jurați, Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă cu momentul său. Artistul a lansat de atunci o serie de piese precum „Friday Mood”, „If I” sau „Tu”, iar acum vine cu un nou single, „Trezește-mă”, cu care este hotărât să cucerească inimile ascultătorilor.

 

SPECTACOLA: Bogdan, cum s-a schimbat viața ta după ce ai câștigat Vocea României?

Bogdan Ioan: După Vocea României, am renunțat la arhitectură și m-am focusat doar pe muzică. Din păcate, pandemia a încetinit un pic creșterea mea că artist, dar acum sunt pregătit din toate punctele de vedere să ajung acolo unde mi-am propus.

SPECTACOLA: Ai mai păstrat legătura cu concurenți din concurs, sau, de ce nu, cu jurați?

Bogdan Ioan: Am mai vorbit cu o parte dintre concurenți, chiar și cu jurați, de exemplu cu Smiley și Irina, mai ales în primii 2 ani după emisiune. Am rămas în relații bune cu toții, doar că fiind  implicați în diferite proiecte, ne auzim mai rar acum.

SPECTACOLA: De atunci ești artist cu acte în regulă - ai avut o sumedenie de apariții TV, concerte și piese lansate. Cum ți se pare industria muzicală „din interior”?

Bogdan Ioan: Nu știam mai nimic despre industria muzicală înainte de experiența Vocea României. Au trecut 4 ani și sincer, aveam așteptări mai mari în ceea ce privește evoluția mea ca artist, dar am învățat multe lucruri, am aflat și am văzut cum se lucrează în studiouri. Ca o concluzie, am învățat că trebuie să fiu mai tupeist un pic, în sensul bun și să nu las pe nimeni să mă influențeze. Cred foarte mult în instinctele mele și am început să mă bazez pe ele din ce în ce mai mult.

SPECTACOLA: Spune-ne despre noua ta piesa – „Trezește-mă”. Cu cine ai colaborat pentru realizarea ei?

Bogdan Ioan: „Trezește-mă” este piesa care deschide drumul noului meu proiect muzical. Mă identific cu direcția muzicală, este pe vibe-ul meu, îmi plac mesajul și energia transmise. Este ca o descătușare, o refulare, te îndeamnă să ieși puțin din haosul care ne înconjoară. 
Magic Juice este producătorul piesei și cel cu care voi lucra foarte multă vreme de acum înainte. 

SPECTACOLA: Cum a fost la filmările videoclipului?

Bogdan Ioan: Clipul a fost filmat în 2 zile împreună cu regizorul  Dorck (Dan Andrei Paraschiv) și am încercat să redăm energia piesei. S-a filmat mult. Am încercat să ne ocupam de cele mai mici detalii și pot spune că sunt mulțumit de produsul final.

SPECTACOLA: Ce planuri de viitor ai?

Bogdan Ioan: Planul este unul foarte simplu și clar: multă muzică. Vrem să scoatem cât mai multe piese și să experimentăm diferite zone muzicale. Sunt foarte entuziasmat și motivat. Sunt curios de feedback-ul oamenilor

 

Piesa „Trezește-mă” este compusă de Rozsdas Marius, cunoscut în industrie și sub numele de Magic Juice. Acest compozitor misterios a produs hituri precum "Te pup, pa pa!", colaborând de-a lungul timpului cu artiști cunoscuți de la noi precum Lora, Dj Sava, Liviu Teodorescu, Nane și mulți alții. Versurile piesei au fost scrise de Andrei Iulian Banica, cunoscut pentrut hiturile „Visele” și „Iubirea mea” by Irina Rimes. 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel