Bogdan de la Ploiești a răbufnit, după ce a fost acuzat că despărțirea dintre el și Cristina Pucean a fost doar o strategie de marketing: „Știu că vă vine greu să credeți”

Data publicării:
Captură video: TikTok/Bogdan de la Ploiești
Descriere foto: Captură video: TikTok/Bogdan de la Ploiești

După ce a anunțat că s-a împăcat cu Cristina Pucean, Bogdan de la Ploiești a avut o parte în mediul online de zeci de comentarii de la urmăritori, care îl acuzau că despărțirea dintre el și iubita sa a fost doar o strategie de marketing. Acum, artistul a răbufnit.

În urmă cu o lună, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești anunțau că nu mai formează un cuplu. Cea care a făcut anunțul a fost dansatoarea, care susținea pe rețele sociale că relația dintre ea și artist s-a încheiat, fără a da mai multe detalii. Cu toate acestea, fanii nu au crezut această informație, ba mai mult, aceștia i-au acuzat că este o strategie de marketing pentru a-și promova proiectele, având în vedere că nu era pentu prima dată când cei doi spuneau că au pus punct relației. Pe atunci, cei doi își asigurau fanii că despărțirea este una cât se poate de reală și că, de data aceasta, este una definitivă.

Ei bine, în urmă cu o zi, Bogdan de la Ploiești făcea un anunț surprinzător în mediul online, și anume că s-a împăcat cu Cristina Pucean. Artistul a postat două fotografii cu iubita sa, pe pe care o ținea strâns în brațe. „Noua mea iubită”, a scris artistul în dreptul fotografiilor cu Cristina Pucean.

Te-ar putea interesa și: Pepe, detalii șocante despre infidelitatea Ralucăi Pastramă: „Ibrahim, săracul, trece prin ce trec eu. Cum să iei copiii la întâlnire? Am luat foc”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bogdan De La Ploiesti (@bogdandelaploiesti)

Te-ar putea interesa și: Este oficial! Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat. Cei doi formează din nou un cuplu / VIDEO

Deși se aștepta ca oamenii să îi felicite și să se bucure pentru ei, au existat zeci de persoane care i-au acuzat că au folosit această strategie pentru a fi în centrul atenției. „Marketing ca de obicei. Ne-am cam săturat de minciunile voastre”, „Era de așteptat, marketing!”, „Ăștia sunt ca aia cu lupul, când se vor despărți pe bune, nu-i mai crede nimeni”, au fost doar unele dintre comentariile lăsate de internauți la postarea artistului.

Te-ar putea interesa și: Câștigător Survivor România 2024. Jador spune cine va câștiga în viziunea sa / video

Te-ar putea interesa și: Contraziceri între Ilinca Vandici și Lidia Fecioru în direct: „Dacă el este pe 7 cărări, merge în stânga și în dreapta, rămân acolo? Nu sunt de acord”

Bogdan de la Ploiești a răbufnit, după ce a fost acuzat că despărțirea dintre el și Cristina Pucean a fost doar o strategie de marketing

După ce a văzut comentariile lăsate de urmăritorii săi, Bogdan de la Ploiești a răbufnit în mediul online. El a postat un videoclip pe pagina sa de TikTok, în care apare alături de iubita sa, Cristina Pucean, unde a ținut să facă anumite precizări, susținând că despărțirea a fost una reală și că oamenii să ceartă și se împacă. 

„Băi, oameni buni știu că vă vine greu să credeți, dar și noi ne despărțim, și noi ne certăm, și noi ne iubim, și noi ne împăcăm”, a ținut să precizeze Bogdan de la Ploiești.

Te-ar putea interesa și: În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Te-ar putea interesa și: Nu știai asta despre Dorian Popa! Ce studii are, de fapt, la bază artistul. Nu are nicio legătură cu muzica /video

@cristinapuceann.haz @BogdanDeLaPloiesti ♬ sunet original - CRISTINA PUCEAN



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel