Este oficial! Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat. Cei doi formează din nou un cuplu / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Bogdan de la Ploiești
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat. Anunțul a fost făcut chiar de artist în mediul online.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproximatv doi ani. În urmă cu o lună, dansatoarea anunța în mediul online că relația dintre ea și artist s-a încheiat. „Relația mea cu BDLP s-a încheiat”, scria Cristina Pucean pe pagina de Instagram în urmă cu o lună.

De atunci, cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună, însă multe persoane au considerat despărțirea dintre cei doi doar o strategie de marketing.

Este oficial! Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat. Cei doi formează din nou un cuplu

Dacă Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean își asigurau fanii că despărțirea din ei este reală, artistul a publicat acum fotografii, dar și un videoclip cu dansatoarea, pe care o ține strâns în brațe. „Noua mea iubită”, a scris artistul în dreptul fotografiilor cu Cristina Pucean.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bogdan De La Ploiesti (@bogdandelaploiesti)

Te-ar putea interesa și: Lora, schimbare radicală de look. Artista a renunțat la părul blond, după 20 de ani: „M-am speriat de mine în oglindă” / VIDEO

Postarea a strâns în doar câteva minute peste 63 de mii de aprecieri și peste 500 de comentarii. Fanii celor doi s-au bucurat când au văzut că s-au împăcat, însă au existat și persoane care i-au acuzat că au folosit această strategiă pentru a fi în centrul atenției. „Marketing ca de obicei. Ne-am cam săturat de minciunile voastre”, „Era de așteptat, marketing!”, „Ăștia sunt ca aia cu lupul, când se vor despărți pe bune, nu-i mai crede nimeni”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de internauți la postarea artistului.

Te-ar putea interesa și: Jador și-a cunoscut viitoarea soacră. După întâlnire, mama Oanei Ciocan a întrebat de artist: „Nu știu ce părere și-a făcut despre mine” / VIDEO

Bogdan de la Ploiești a postat și pe TikTok un videoclip cu Cristina Pucean. Fanii s-au bucurat când au văzut că și-au mai dat o șansă și i-au felicitat. „Să vă țină în continuare. Sunteți așa de frumoși amândoi când sunteți împreună”, „Sunteți cei mai frumoși”, „Vă iubesc mult oameni frumoși, iubiți-vă mult”, au scris fanii la videoclipul postat de artist pe TikTok.

@bogdandelaploiesti.haz

 

♬ Habibi - Bogdan DLP



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel