Bogdan Ciudoiu, despre plecarea lui Shurubel de la radio: „Ăsta a fost principalul motiv. Nu-l atrage ideea de a prezenta din nou” / EXLCUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Bogdan Ciudoiu, sursa Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Bogdan Ciudoiu, sursa Instagram

Bogdan Ciudoiu, prezentator TV și Radio Host, a fost invitat în platoul Spectacola și DC News, unde a răspuns celor mai incomode întrebări și a dezvăluit informații inedite din viața personală.  

Bogdan Ciudoiu, prezentatorul Vorbește Lumea, de la PRO TV, a fost invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală, dar a vorbit și cum reușește să prezinte în fiecare zi, de luni până vineri, două emisiuni matinale. Bogdan își începe ziua la 5:30, când se pregătește pentru matinalul de la Pro FM, ce are loc la ora 7:00. După ce se termină, acesta trebuie să fugă direct spre platoul Vorbește lumea, întrucât are doar jumătate de oră să ”taie” orașul în două.

„Acum, din toamnă, s-a schimbat povestea și prezint matinalul la radio Pro FM între 7:00 și 10:00 dimineața și de la 10:30 Vorbește lumea, ceea ce înseamnă că am jumătate de oră de luni până vineri să ajung de la radio la TV, trebuie să tai orașul în două. Nu am întârziat niciodată până acum, dar mă descurc. La început a fost puțin cu semnul întrebării, pentru că nemaifăcând niciodată asta, nici nu știam dacă matematic poți să ajungi, dar a fost ok. După prima săptămână am înțeles pe unde trebuie să o iau, cum trebuie să merg, la cât trebuie să plec. Trebuie să fii ceas. Colegii de la radio știu: când s-a făcut 10, eu am plecat, am dispărut. După Vorbește lumea, mai vorbesc cu colegii de la radio, altfel nu am cum.”, a declarat Bogdan Ciudoiu în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, realizată la Spectacola și DC News.

Te-ar putea interesa și: Adela Popescu a făcut anunțul pe care-l aștepta toată lumea. Când revine în televiziune: „În punctul acesta suntem”

Cum reușește să facă două emisiuni matinale

Chiar dacă pentru multe persoane acest ritm alert ar putea părea imposibil, Bogdan Ciudoiu spune că s-a obișnuit deja cu ambele emisiuni, motiv pentru care nu ar putea alege niciodată între cele două. 

„Nu obosesc, pentru că mă culc ca un om responsabil la ora 22:00. Nu îmi propun, ci pur și simplu nu mai am baterie. Eu am vorbă, nu mă culc, adorm, este o mare diferență între cele două. Nu contează unde sunt. De cele mai multe ori, stau pe canapea și adorm în timp ce vorbește soția, copilul cu mine. A doua zi la 5:30 sună alarma și dacă aș avea doar emisiunea de la radio ar fi mai ușor cu trezitul, dar pentru că am și emisiunea din platou trebuie să mă și aranjez.”, a mai dezvăluit prezentatorul. 

VEZI și: Shurubel, mărturisiri neașteptate despre soția sa: "Eu nu înțeleg cum ai stat în relația asta"

De ce nu face matinalul de la radio cu Shurubel

Shurubel și Bogdan au o istorie și o relație de prietenie extrem de lungă, cei doi prezentând acum câțiva ani emisiunea matinală de la Virgin Radio. Cu toate că fanii adorau să îi audă mereu împreună, Bogdan a explicat motivul pentru care de data aceasta nu mai formează o echipă cu prietenul său vechi.

„Shurubel a ales să renunțe la radio în 2020 din niște motive personale. Nu-l atrage ideea de a prezenta din nou un matinal la radio. Eu am vorbit cu el despre a lucra împreună și pe acest matinal, doar că poziția lui a fost simplă și mi-a spus că nu vrea să se trezească din nou la 5:30, adevărul că am și făcut 6 ani împreună și te erodează, eu sunt o persoană mai matinală și s-ar putea ca lui să-i fie mai greu, ăsta a fost principalul motiv. Altfel, ne-ar plăcea foarte mult să lucrăm împreună la radio, în continuare. Dar ne satisfacem această bucurie de a prezenta împreună în platoul Vorbește lumea.”, a mai spus el. 

Citește și: Shurubel, dezvăluiri despre începuturile sale în radio:"Voi nu vedeți că are defect de vorbire?"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel