Bianca Drăgușanu și Victor Slav, scandal uriaș în prag de sărbători: „Fata va sta cu mine. E exclus să plece cu el”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, sursa instagram/ colaj foto

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, discuții aprinse chiar înainte de Crăciun. Cu cine va petrece Sofia sărbătorile de iarnă?

Bianca Drăgușanu a luat foc după ce a văzut declarațiile făcute de fostul ei soț, Victor Slav. Fostul prezentator TV a declarat pentru CANCAN.RO că își dorește ca micuța Sofia să petreacă Crăciunul alături de el. Vedeta a spus că nu va permite ca fiica ei să stea departe de ea, iar Victor Slav o poate vizita oricând dorește, dar fără să o ia de lângă familia ei. 


Blondina îi aduce acuzații grave lui Victor Slav, căruia îi reproșează că nu o vizitează prea des pe Sofia, chiar dacă locuiesc în același oraș. După divorț, Sofia a rămas în grija Biancăi Drăgușanu, iar cele două au o relație minunată de mamă-fiică. 


„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Imagini emoționante cu Petrică Mâțu Stoian și Ileana Ciuculete, la aceeași masă: „Dumnezeu să-i odihnească în pace”


Bianca Drăgușanu spune că nici Sofia nu cere să își vadă tatăl, care nu a fost oricum atât de implicat în creșterea fetiței. Vedeta a mai dezvăluit că după divorț nu s-a stabilit un program de vizită și nici pensia alimentară. Victor Slav își poate vedeta fetița oricând dorește. 


„Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate că ar putea s-o ia mai des și nu există tată perfect. Mama perfectă există pentru că mama îi dă viață, se implică în creșterea copilului și mama este lângă copil când îi e rău, când nu doarme.

 

Larisa Iordache, decizie RADICALĂ. Anunțul făcut de gimnastă: „Azi închei acest capitol frumos din viața mea”


Tatăl nu e perfect, se putea mai bine de atât. (…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se dă cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a declarat Bianca Drăgușanu, în emisunea prezentată de Mihai Ghiță. 

 

Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, după ce acesta a declarat că a avut o relație cu bruneta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel