Larisa Iordache, decizie RADICALĂ. Anunțul făcut de gimnastă: „Azi închei acest capitol frumos din viața mea”

Data publicării:
Larisa Iordache, arhiva personală
Descriere foto: Larisa Iordache, arhiva personală

Larisa Iordache a luat o hotărâre radicală, după ce a suferit mai multe accidentări. Vestea tristă pe care le-a dat-o fanilor. 

Cea mai bună gimnastă din România a avut un an de coșmar de când a revenit în sala de gimnastică. Accidentare după accidentare, pierderea mamei, ratarea finalei olimpice de la bârnă, sunt doar câteva dintre momentele grele prin care a trecut sportiva în 2021.


Larisa Iordache a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă, iar toate acestea au făcut-o să ia o decizie radicală. Se retrage din gimnastică și a făcut anunțul chiar pe pagina ei de Facebook. 


„Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, insa maine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegere de a fi cel mai bun pentru tine si in sufletul tau. Asta am invatat in cei 20 de ani pe care i-am petrecut in sala de gimnastica. Azi inchei acest capitol frumos din viata mea. Ma simt impacata si multumita cu alegrea pe care am facut-o! Este timpul pentru o viata normala si un pic mai linistita.


Am pus cipicii deoparte, costumul in dulap si tot ce am trait pana acum intr-un sertar micut acolo in inima si mintea mea. As vrea sa spun multe, insa nu imi pot aduna cuvintele pentru o singura postare. Vreau sa stiti ca va apreciez pe voi, cei ce ma urmariti cu drag, imi scrieti si imi transmiteti ganduri pozitive. 


Și vreau sa multumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele macar o data in acesti 20 de ani de cand am inceput gimnastica! Un nou capitol este gata sa inceapa odata cu noul an! Iubire pentru toata lumea”, a scris Larisa Iordache pe Facebook. 


Larisa Iordache s-a luptat cu depresia după ce mama ei s-a stins din viață. A concurat la Tokio cu dureri extraordinare, dar ulterior a apelat la ajutorul unui psihoterapeut. 


“După 3 zile de la evenimentul nefericit care s-a întâmplat în familia mea, am intrat într-o mica depresie și cu ajutorul antrenorilor mei m-am ridicat ușor, ușor. Nu mai voiam să vorbesc cu nimeni, nu mai voiam să comunic, iar domnul Cristi m-a luat de umeri și mi-a zis “Campionul din tine nu vrea să renunțe” și atunci m-am trezit la realitate și am zis că nu vreau să renunț” - Larisa Iordache, gimnastă medaliată cu aur la 6 ediții ale Campionatelor Europene de Gimnastică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel