Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, după ce acesta a declarat că a avut o relație cu bruneta

Data publicării:
Nicoleta Luciu/ Nuțu Cămătaru, colaj foto SPECTACOLA
Descriere foto: Nicoleta Luciu/ Nuțu Cămătaru, colaj foto SPECTACOLA

Nicoleta Luciu și-a ieșit din minți după ce Nuțu Cămătaru a dezvăluit că au avut o relație în trecut. Vedeta vrea să îl dea în judecată. 

Nuțu Cămătaru a făcut o serie de dezvăluiri în cartea scrisă de Codin Matiuc, despre femeile cu care s-a iubit în trecut. Printre numele amintite a fost și cel al Nicoletei Luciu și al Monicăi Gabor. 


„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viața sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu(…) și multe altele. Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, declara Nuțu Cămătaru în 2006.


Ba mai mult, Nuțu Cămătaru a afirmat că idila amoroasă dintre el și Nicoleta Luciu ar fi avut loc chiar în perioada în care bruneta avea o relație cu Dinu Maxer. Chiar dacă vedeta nu a venit cu o replică împotriva acestor declarații, apropiații vedetei au declarat pentru Impact.ro că vedeta ar avea de gând să îl dea în judecată deoarece i-a afectat imaginea. 


„Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, e foc și pară. Avocații lucrează la acte. Îl dă în judecată pentru prejudiciu de imagine.


Nu neagă că este adevărat ce a scris Nuțu, nici nu recunoaște. Spune doar că respectivele declarații i-au afectat grav imaginea publică.”, au declarat sursele apropiate ale vedetei pentru impact.ro.


Monica Gabor ar fi avut o relație pasageră cu Nuțu Cămătaru: „Am ținut-o câteva zile, era varză”


În cartea ”Dresor de lei și de fraieri”, Nuțu Cămătaru confirmă relația pe care a avut-o cu Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu.


„Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea…


Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, povestește Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor, potrivit cancan.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel