Imagini emoționante cu Petrică Mâțu Stoian și Ileana Ciuculete, la aceeași masă: „Dumnezeu să-i odihnească în pace”

Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian/ Ileana Ciuculete, Colaj foto SPECTACOLA
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian/ Ileana Ciuculete, Colaj foto SPECTACOLA

Imagini de mult uitate cu Petrică Mâțu Stoian, Ileana Ciuculete, Bianca Drăgușanu și CRBL, la aceeași masă. 

Fanii s-au emoționat până la lacrimi după ce au văzut imagini mai vechi în care apar Petrică Mâțu Stoian și Ileana Ciuculete la aceeași masă. În urmă cu mulți ani, postul de televiziune Antena 1 difuza emisiunea intitulată „Buni de cinste”, care aducea la aceeași masă mai multe vedete. Petrică Mâțu Stoian și Ileana Ciuculete au stat la aceeași masă cu Bianca Drăgușanu și artistul CRBL.


Imaginile au apărut acum pe internet, iar fanii au devenit nostalgici când i-au văzut pe cei doi mari artiști ai muzicii populare, care au plecat dintre noi. Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021 din cauza unui șoc septic. Petrică Mâțu Stoian a fost infectat cu noul coronavirus și dezvoltase maladia Covid-19. Pentru a rezolva sechelele pulmonare cu care a rămas în urma infecției, artistul a ales să facă terapie în camera hiperbară. Pe data de 5 noiembrie, Petrică Mâțu Stoian a mers la o clinică privată pentru a face acest tratament. 


Ileana Ciuculete a murit în anul 2017, la un spital privat din Capitală, la vârsta de doar 59 de ani. Artista a început să se simtă foarte rău și a mers la medic, unde a fost diagnosticată cu hepatita C și ciroza hepatică galopantă. Medicii au descoperit atunci și un cancer la ficat, adenocarcinom. La doar câteva zile, Ileana Ciuculete s-a stins din viață într-un mod fulgerător, care a șocat o țară întreagă. 


Fanii au observat și alte aspecte în imaginile din arhivă. Bianca Drăgușanu se afla la începuturile carierei sale în lumea mondenă. Vedeta nu apelase încă la operațiile estetice și era foarte schimbată. Internauții au remarcat frumusețea naturală a blondinei, dar au blamat numeroasele intervenții estetice la care vedeta a apelat în ultimii ani. 


„Aici era frumoasă Bianca”, „Da, era mai frumoasă”, „Dumnezeu să-l odihnească pe cântăreții noștri de mare valoare”, „În videoclipul ăsta erau și doi interpreți! Dumnezeu să-i odihnească în pace! Ileana Ciuculete și Petrică Mîțu”, sunt câteva dintre reacțiile internauților. 

 

 

Citește și: Josephine, cea mai mare fană a tatălui ei. Cum a surprins-o Gina Pistol pe fiica ei și a lui Smiley /VIDEO

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel