Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Motivul pentru care vedeta nu reacționează

Data publicării:

Bianca Drăgușanu s-ar fi împăcat cu Gabi Bădălău, la numai două săptămâni de la despărțire.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au reintrat în atenția publicului de curând, după ce au confirmat despărțirea oficială, în urmă cu câteva săptămâni. Ei au fost ani buni împreună, iar fiica Biancăi se înțelegea foarte bine cu Gabi, dar, cu toate acestea, nu a fost să fie.

Declarații ulterioare din partea celor doi au urmat, iar mesajele Biancăi Drăgușanu au fost apreciate drept „acide”, în timp ce fostul partener i-a răspuns la aproape toate ieșirie în public în care diva a vorbit despre el.

Vezi și: Gabi Bădălău dezvăluie câteva detalii despre relația cu Bianca Drăgușanu. Care ar fi fost motivul despărțirii: „Am încercat până nu a mai fost loc”

Cu toate că este greu de crezut, se vehiculează că Bianca și Gabi s-ar fi împăcat, dar nu ar vrea să o spună public. Zvonurile au pornit din cadrul emisiunii lui Capatos, pe surse, notează Viva, iar principala problemă este că nici Bianca, dar nici fostul ei partener nu au confirmat informația aruncată în public.

Ce și-ar fi dorit foarte tare Gabi Bădălău este să „nu se fi spălat rufele în public”, așa cum a precizat el. De atlfel, acesta nu are o viață ușoară în prezent, având în vedere procesul din care face parte, cu fosta soție.

Una dintre declarațiile care au stârnit foarte tare opinia publică aparține Biancăi: „Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Înainte de spune Bianca că „bărbații nu dau declarații în public”, Gabi Bădălău a precizat următoarele:

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot. Îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a declarat Gabi Bădălău.

Bărbatul a sugerat că uneori „despărțirile sunt o binecuvântare”, mai ales că au ales drumuri diferite deoarece „ceva nu mergea bine”.

O altă întrebare care s-a născut în public este „De ce nu mai vorbește Bianca Drăgușanu despre viața personală”, așa cum obișnuia să o facă. Motivul ar fi chiar în una dintre declarațiile sale din trecut, atunci când a decis să nu mai fie ca o carte deschisă pentru public:

Vezi și: Bianca Drăgușanu, câți bani ar trebui să aibă un bărbat pentru a avea o șansă cu ea. În jurul căror sume se învârte vedeta

„Eu sunt într-o stare de fericire permanentă. Fericirea mea nu a depins niciodată de nimeni. Sunt fericită, sunt bine! Nu o să-mi mai pun viața pe tapet cum am pus-o atâția ani, pentru că îmi creează un disconfort. Chiar îmi place când citesc ziarele și văd că nu sunt acolo! E mai bine să fiu mai discretă, ca să nu îmi bat capul cu unele neadevăruri”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Cum a răspuns criticilor din partea fanilor

De menționat mai este și fapul că vedeta a fost aspru criticată pentru ziua de naștere a fetiței sale, după ce a postat pe internet imagini de neuitat de la marea petrecere a fiicei sale:

„Copilul meu s-a bucurat și a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr sau la 3566 de poze pentru cretine ca și voi! Marș d’aici! De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf! De ziua ei, Sofia a țopăit 7 ore de bucurie într-un tobogan gonflabil. A dansat, s-a jucat la 40 de grade Celsius! Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde la poze (pentru că nu voia poze), ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată.”, a spus Bianca, pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, i-a fost criticată și ținuta, critici cărora le-a răspuns dur:

„Cât despre ținuta mea, voi iepele lu’ Zoro, m-am simțit perfect și lejer la 40 de grade Celsius, țopăind de fericire! Leșinatelor împopoțonate ca pomu’ de Crăciun. Ar trebui să pun pozele voastre aici să vă faceți comunitatea «Curcilor împăiate» că și adunate la un loc tot nu faceți cât una bună!”

Vezi și: Bianca Drăgușanu le-a răspuns fanilor, după ce fiica ei a fost criticată: „Ba că nu râde la poze, ba că e urât îmbrăcată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel