Bianca Drăgușanu, câți bani ar trebui să aibă un bărbat pentru a avea o șansă cu ea. În jurul căror sume se învârte vedeta

Data actualizării: | Data publicării:

O scurtă analiză a sumelor pe care le încasează vedeta. Bărbații care doresc să o cunoască ar trebui să se țină bine.

„Nu stau cu un bărbat mai sărac decât mine”.

Bianca Drăgușanu a stârnit multe reacții în ultimul timp prin declarațiile făcute de ea. Considerând că un „bărbat sărac este un bărbat prost” și după despărțirea de Gabi Bădălău, multă lume s-a întrebat cam care ar fi suma potrivită a unui bărbat, ca Bianca măcar să se uite la el.

Conform unei analize făcute de jurnaliștii Fanatik, vedeta nu ar avea nevoie neapărat de un bărbat care să o ajute „pe lângă casă” sau chiar cu creșterea fiicei sale.

Vezi și: Gabi Bădălău dezvăluie câteva detalii despre relația cu Bianca Drăgușanu. Care ar fi fost motivul despărțirii: „Am încercat până nu a mai fost loc”

Bianca Drăgușanu primește bani din mai multe surse, fiind vorba despre cel puțin trei firme care îi aduc un venit, iar declarația ei „Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine. ”, a stârnit numeroase reacții, notează Playtech

De aceea, potrivit analizei, un bărbat trebuie să „se țină bine de portofel” dacă ar dori cel puțin să o cunoască pe divă. În ultimii ani ea ar obține venituri impresionante atât cu afacerea ei, cât și prin numeroasele contracte și servicii de imagine.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a dezvăluit motivele despărțirii: „Bărbații nu dau declarații. Penibil”

Despre ce sume este vorba

De aceea, la o cifră de afaceri de peste 800.000 de lei, Bianca Drăgușanu a reușit să obțină un profit de 170.000 de lei, în creștere cu 50% față de anul trecut. De asemenea, veniturile continuă să crească, pe lângă propria ei afacere.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Blondina a confirmat separarea: "Este deja fostul meu iubit..."

Așa cum a recunoscut chiar ea, de ceva vreme este imaginea unui studio de videochat, iar sumele care sunt în joc nu sunt deloc mici, fiind sume cu șase cifre, potrivit ei:

”Dacă vorbeam de sume mici, nici nu acceptam să discut pentru a-mi împrumuta imaginea unor studiouri de videochat. Nu am făcut (N.R. Videochat), asta ca să fie clar, dar nu e relevant. Mesajele de pe panouri au fost gândite de echipa lor, știu că au provocat controverse, dar, la o adică, asta înseamnă o campanie bine gândită.”, a spus vedeta, notează Fanatik.

Iar asta nu e tot, deși inițial contractul era prevăzut pentru trei luni, Bianca a decis să îl prelungească cu încă trei luni: „Și, pentru că acel contract era pentru trei luni, acum l-am prelungit pentru încă trei luni. (…)”.

Cât ar trebui să aibă un bărbat în buzunar pentru a avea o șansă

Ea a mai oferit și câteva detalii potrivit cărora dă din casă sumele exorbitante care sunt în joc. Ea a admis că are unul dintre cei mai buni ani ai săi, cel puțin din punct de vedere fiscal:

„Vorbim de sume de șase cifre. În euro! E cel mai bun an al meu, și nu exagerez. Am încasat deja aceste sume, vorbim de sume care pot fi verificate, la Finanțe, sunt sume pentru care am plătit impozite, taxe, nu povești”, a spus ea, pentru sursa menționată.

Vezi și: Cătălin Botezatu, detalii intime din dormitor. Cum se iubea designerul cu Bianca Drăgușanu: ”Când face dragoste e sălbatică, fatală, se dăruiește total. Știe să fie și doamnă și...”

De asemenea, după cum am precizat anterior, pe lângă cele menționate, Bianca Drăgușanu are și alte contracte având ca obiect serviciile de imagine, de unde și acolo, îi vin mai mulți bani.

Prin urmare, orice bărbat care ar considera că are vreo șansă cu celebra vedetă, trebuie să-și facă calculele de acasă, mai ales că ea nu plătește pentru micile capricii ale vieții:

„Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el. Ar fi un amețit, ca să zic așa.”, a mai zis ea, pentru BZI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel