Gabi Bădălău dezvăluie câteva detalii despre relația cu Bianca Drăgușanu. Care ar fi fost motivul despărțirii: „Am încercat până nu a mai fost loc”

Data actualizării: | Data publicării:

Gabi Bădălău, primele declarații după mesajul acid al Biancăi Drăgușanu: „Bărbații nu dau declarații”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit după trei ani de relație, fiind una dintre cele mai lungi relații amoroase ale Biancăi Drăgușanu. Deși multă lume a fost surprinsă când auzit vestea, cei doi nu au oferit foarte multe detalii despre întregul context. 

În ultimele zile, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă când a comentat: 

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Asta după ce Gabi Bădălău și-a exprimat aprecierea pentru relația avută cu ea, spunând că „au fost trei ani frumoși”.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a dezvăluit motivele despărțirii: „Bărbații nu dau declarații. Penibil”

Mai departe, nu se știe sigur dacă fostul partener al divei a venit cu o nouă declarație ca răspuns la ultimele afirmații ale Biancăi, însă acesta a oferit câteva detalii despre eventualul motiv pentru care au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot. Îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a declarat Gabi Bădălău, pentru Antena Stars.

Câteva lucruri pot rezulta în urma declarației acestuia, și anume că el ar fi încercat să o iubească tot mai mult pentru a rezolva anumite probleme. Nu a mers. El a făcut-o în limita în care nu ar rămâne fără regrete, ceea ce ar putea însemna că a depus mult efort pentru a o păstra pe celebra divă lângă el.

Gabi Bădălău mai invocă și că Bianca nu l-ar fi „auzit” sau „văzut” atunci când încerca să îi explice anumite situații, dar în cele din urmă i-ar fi prins bine despărțirea, potrivit cuvintelor lui.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Blondina a confirmat separarea: "Este deja fostul meu iubit..."

Presupuse motive ale despărțirii

În rândul internauților au apărut și glume, dar și zvonuri, privind motivul despărțirii. Astfel, opinia publică sugerează că motivul ar fi fost legat de ultimele sale declarații despre „bărbații săraci și proști”, atunci când Bianca Drăgușanu a răspuns unei întrebări în privința alegerii unui partener sărac, dar care o iubește , și un altul care este bogat, dar nu îi arată afecțiune. Bianca a răspuns acestei afirmații prin a spune că „niciunul”, însă afirmația ulterioară „Un bărbat sărac este un bărbat prost” pare că a deranjat cel mai mult pe urmăritorii acesteia. 

Așadar, mulți internauți consideră că „averea Biancăi a întrecut-o pe a lui Gabi Bădălău”, mai ales după ce a zis că ea nu ar putea fi împreună cu un bărbat mai puțin potent financiar decât ea.

Vezi și: Cătălin Botezatu, detalii intime din dormitor. Cum se iubea designerul cu Bianca Drăgușanu: ”Când face dragoste e sălbatică, fatală, se dăruiește total. Știe să fie și doamnă și...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel