Bianca Drăgușanu, amănunte neștiute din copilărie: „Părinții mei au divorțat, eu aveam șase ani, nu prea am tabloul ăla de familie”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Se știu multe despre viața amoroasă și profesională a frumoasei blondine, dar mai puține despre copilăria sa. 

Bianca Drăgușanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria ei.

Invitată în cadrul podcastului de pe YouTube a lui Damian Drăghici, frumoasa blondină a mărturisit că a visat să devină vedetă încă din copilărie. 

"Îmi doream să fiu celebră. Visam să fiu actriță sau balerină, dansatoare, îmi plăcea mult să fiu în centrul atenției și mi-am urmat visul. Adică ok, nu am ajuns la Hollywood, dar niciodată nu e prea târziu.", a spus vedeta.


Mai mult, fosta soție a lui Vitor Slav spune că a avut mereu calități de lideri și chiar dacă la școală nu avea rezultate extraordinare, personalitatea ei mereu ieșea în evidență. Copil năzdrăvan, blondina intra mereu în belele și era considerată oaia neagră a familiei.

"Sunt un trend-setter, dacă stau să analizez și alte contexte. Asta mi-am dorit. A început pe la 10-12 ani, eram lider tot timpul, chiar dacă nu eram bună la învățătură, eram șireată, adică făceam lucruri prin care toată lumea mă vota pe mine, eu eram liderul școlii, al clasei. Eram un copil năzdrăvan, oaia neagră a familiei."


Viața Biancăi Drăgușanu a fost plină de schimbări, de provocări și situații extreme. Vedeta spune că ambiția care a caracterizat-o a ajutat-o foarte mult să își depășească limitele și să rezolve problemele pe care le-a întâmpinat. Această calitate a fost pregrantă încă din copilărie, când, frumoasa blondină se încăpățâna să mute munții din loc de fiecare dată când era provocată. 

 "Cu cât îmi spuneai 'Nu poți să faci aia', mă uitam și ziceam: 'A, da?' și în momentul de față gândesc la fel. Spune-mi că nu pot să o fac și o fac de două ori și îți fac și poză, doar spune-mi, să vezi de ce sunt în stare. Sunt foarte ambițioasă. Nu știu dacă este neapărat un lucru bun sau rău, dar pe mine m-a ajutat în viață.", a adăugat Bianca Drăgușanu.

 

Acum este mămică și a trecut prin câteva mariaje care au marcat-o profund. Are o fetiță cu Victor Slav, de care a divorțat la puțin timp de la nașterea micuței Sofia, urmând apoi să intre într-o poveste de dragoste cu omul de afaceri Alex Bodi, de care a divorțat recent cu scandal. 


Experiența din copilărie pare că a marcat-o și traumatizat-o pe vedetă, care spune că nu a avut taboul de familie perfectă drept model  și că vrea să facă tot posibilul ca fiica ei să nu ducă lipsă de nimic.


 "Atipică, nu aș putea să spun frumoasă. S-au străduit să îmi ofere ce au putut. Părinții mei au divorțat, eu aveam șase ani, nu prea am tabloul ăla, de imagine familie. Eu am ales să plec cu tatăl meu, care era fotbalist, după care a venit și sora mea, am avut o copilărie mai grea pentru o fată, trăind lângă un tată care era plecat tot timpul în cantonamente. De asta o să lupt toată viața pentru fetița mea, să nu îi lipsească nimic, niciodată. Nu am să îi pun pe tavă, am să o las să înfrunte anumite pericole, ca să se calească, dar am să am grijă din umbră ca viitorul să îi fie asigurat, mai ales din punct de vedere financiar", a încheiat Bianca.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel