"Aveam în jur de 90 de kilograme". Care este DIETA Biancăi Drăgușanu: Îmi venea să urlu de durere

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care este dieta, cu ajutorul căreia a reușit să slăbească 30 de kilograme.

La cei 40 de ani, Bianca Drăgușanu se poate mândri cu un fizic de invidiat. Totuși, aceasta a recunoscut faptul că nu mereu a arătat așa. Ba mai mult, aceasta a avut serioase probleme cu kilogramele în plus.

„Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil., a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, potrivit cancan.

Ce dietă a ținut Bianca Drăgușanu

Vedeta a mai mărturisit și faptul că a fost foarte drastică cu ea în acea perioadă, în unele zile apelând chiar și la înfometare.

"În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea”, a continuat Bianca Drăgușanu.

Ce stil de viață are acum vedeta

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc, nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc, că îmi place să mănânc.

E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel