Bianca Drăgușanu își susține punctul de vedere. Motivul pentru care a afirmat că „bărbații săraci sunt proști”

Sursă foto:Instagram/ Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Sursă foto:Instagram/ Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu își apără punctul de vedere. Criticile oamenilor nu ajung la ea. Cum răspunde în fața afirmațiilor pe care le face.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Cu ocazia unui interviu, ea a făcut o serie de declarații care au atras atenția, dar și critica publicului. Deși ea a mai avut apariții prin care a stârnit controverse, de această dată vedeta a recunoscut că este conștientă de reacțiile ce apar ulterior cuvintelor pe care le folosește. Ea este directă și spune că, personal, nu ar putea alege niciodată un bărbat care nu este potent financiar, iar criteriul principal al „bogăției” bărbatului este măsura în care acesta ar avea mai mulți bani decât ea. Deși criticile publicului invocă multe argumente diferite, ea mai argumentează că „nu ar avea ce să învețe” de la un bărbat care are mai puțin decât ce poate oferi Bianca, mai ales dacă este sărac. 

„Nu aș alege pe niciunul, de ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine”, a spus diva pentru Playtech

Vezi și: Bianca Drăgușanu, foc și pară pe internet. Pe cine jignește vedeta

Având în vedere că este conștientă de reacțiile pe care le stârnește, ea le răspunde participanților în trafic atunci când aceștia o întreabă ironic ce părere are despre faptul că dețin o mașină modestă, chiar dacă, vedeta a mai precizat că nu stă de vorbă cu oamenii mai săraci decât ea.

Știi, eu de multe ori fac afirmații de care sunt conștientă că vor deveni virale. Nu trebuia să mă exprim neapărat așa. Mă oprește lumea în trafic și zice „Bianca, am Skoda, e vreo problemă?”, zic „Nu, frate, stai liniștit”. Adică eu nu am o problemă cu mașina, puteam să zic Trabant, că e același lucru… Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”, a spus blondina, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre Antonia: „N-am avut norocul ei” / VIDEO

Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru femeile fără bani

Cu toate că este adepta unui trai luxuriant, Bianca Drăgușanu precizează câteva sfaturi pentru femeie care se confruntă cu „sărăcia”, așa cum o numește diva. Ea mai respinge ideea de depresie și suferință deoarece e prea ocupată pentru a iubi și a fi fericită.

„Nu îți trebuie neapărat mulți bani să te îmbraci frumos. Eu sunt fan al unui magazin ce se regăsește în toate mall-urile, de exemplu. Eu cumpăr zilnic de la acest brand și periodic le fac retur la ce nu îmi place. Ăsta e sfatul meu, să se prețuiască, să se iubească mai mult pe ele, să se pună pe primul loc în orice fac.

În viața asta nu te poți baza decât pe un singur om, pe tine. Iar dependența asta că fericirea vine din jumătatea celuilalt sau ceva de genul ăsta, nu există. Niciodată nu am gândit așa, eu nu mi-am permis niciodată să fiu în depresie sau să sufăr. Nu am timp să sufăr că sunt prea ocupată să iubesc și să fiu fericită. Care e aia depresie, aia suferință?”, a mai spus blondina, pentru Spectacola

Vezi și: Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru femeile care aspiră la succes: „Nu îți trebuie neapărat mulți bani. „Eu, după ce am născut...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 sep 2023, 16:49 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience