Bianca Drăgușanu, foc și pară pe internet. Pe cine jignește vedeta

Sursă foto: Youtube/ Unica
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Unica

Bianca Drăgușanu a afișat un mesaj controversat pe internet. Pentru cine este mesajul în cauză.

Bianca Drăgușanu nu ratează nicio oportunitate de a ține fanii la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Diva își împărtășește momentele bune și pe cele mai puțin plăcute prin intermediul rețelelor de socializare.

Recent, s-a întâmplat să fie supărată din cauza cuiva și Bianca Drăgușanu a dorit să împărtășească acest sentiment cu fanii ei. Ea a postat un mesaj tranșant pe contul personal de Instagram, care părea să vizeze o persoană anume. Cu toate acestea, nu a dezvăluit identitatea acelei persoane, distribuind mesajul fără a menționa un nume.

 

„Ești cea mai bună versiune a ta și tot proastă ești”, este mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a distribuit, pe pagina personală de Instagram.

 

Părerea despre aspectul natural al Antoniei

Într-un interviu recent, acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Bianca Drăgușanu a vorbit despre perspectiva sa asupra femeilor cu aspect natural, dar și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge acolo unde este. Aceasta o apreciază foarte mult pe Antonia, spunând că are trăsături naturale perfecte. Acest fapt vine pe fondul că diva, de fapt, apreciază femeile complet naturale.

„Eu n-am avut norocul Antoniei, de exemplu, care e naturală, de la Dumnezeu, are năsucul perfect, ochișorii. Eu m-am operat. Sunt niște sacrificii, am avut noroc de doctori buni. Acum sunt cum vreau eu. Înainte nu eram cum îmi doream. Despre asta vorbesc, eu apreciez femeile naturale și tot respectul din partea mea. Eu sunt un om foarte asumat și dacă eu consider că îmi stă bine cu ceva, am să insist pe acel lucru”, a mai spus vedeta. 

A făcut sacrificii

De asemenea, vedeta a mai precizat și că se confruntă cu mai multe știri false, cum a fost cea despre faptul că nu ar aprecia înzestrarea de la natură a femeilor. Aceasta mai recunoaște și faptul că a trebuit să facă mai multe sacrificii pentru a arăta așa cum își dorește.

„Înseamnă ambiție, înseamnă perseverență, toleranță. Capacitatea de a gândi peste ceea ce gândesc unii dintre noi. Mă confrunt deseori cu tot felul de probleme, de fapt, nu probleme, că astea sunt chestii imaginare, probleme au alții, poate cu cutremure sau cu chestii de sănătate. Mă confrunt cu tot felul de știri false, în ultima perioadă. Am fost foarte supărată zilele trecute pe o știre neadevărată despre mine. Pusă cu ghilimele: „Bianca Drăgușanu: Eu iubesc femeile naturale care se dau cu cremă de gălbenele”. Nu există așa ceva. Cum puteți să scrieți așa ceva despre mine? Eu apreciez femeile, mai ales femeile naturale pentru că eu am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc. M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros. Timpul de vindecare e unul dureros. Spre fericirea mea, eu am operațiile reușite, dar puteau să fie nereușite. Și atunci, eu apreciez femeile naturale. Dar au fost niște cuvinte luate dintr-un context, de acum șase ani, dintr-o emisiune, și au fost puse cumva aiurea. M-am simțit lezată că cineva ar putea să creadă despre mine că eu am în vocabular cuvântul „urăsc”. Eu sunt un om mult prea deștept ca să urăsc pe cineva sau ca să folosesc acest cuvânt. Nu există în vocabularul meu acest cuvânt”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spectacola.  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 30 iun 2023, 13:30 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience