Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre Antonia: „N-am avut norocul ei” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu face o serie de declarații neașteptate după ce s-ar fi scris despre ea că urăște femeile naturale care se dau cu cremă de gălbenele.

Cu ocazia unui eveniment monden, Bianca Drăgușanu a dezvăluit, în exclusivitate, mai multe detalii despre concepțiile sale asupra aspectului Antoniei. Cu toate că în ultimul timp au fost vehiculate mai multe zvonuri cu privire la spusele Biancăi, prin Spectacola au fost relevate câteva dintre opiniile sale.

Părerea despre aspectul natural al Antoniei

Într-un interviu recent, acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Bianca Drăgușanu a vorbit despre perspectiva sa asupra femeilor cu aspect natural. Aceasta o apreciază foarte mult pe Antonia, spunând că are trăsături naturale perfecte. Acest fapt vine pe fondul că diva, de fapt, apreciază femeile complet naturale.

„Eu n-am avut norocul Antoniei, de exemplu, care e naturală, de la Dumnezeu, are năsucul perfect, ochișorii. Eu m-am operat. Sunt niște sacrificii, am avut noroc de doctori buni. Acum sunt cum vreau eu. Înainte nu eram cum îmi doream. Despre asta vorbesc, eu apreciez femeile naturale și tot respectul din partea mea. Eu sunt un om foarte asumat și dacă eu consider că îmi stă bine cu ceva, am să insist pe acel lucru”, a mai spus vedeta. 

A făcut sacrificii

De asemenea, vedeta a mai precizat și că se confruntă cu mai multe știri false, cum a fost cea despre faptul că nu ar aprecia înzestrarea de la natură a femeilor. Aceasta mai recunoaște și faptul că a trebuit să facă mai multe sacrificii pentru a arăta așa cum își dorește.

„Înseamnă ambiție, înseamnă perseverență, toleranță. Capacitatea de a gândi peste ceea ce gândesc unii dintre noi. Mă confrunt deseori cu tot felul de probleme, de fapt, nu probleme, că astea sunt chestii imaginare, probleme au alții, poate cu cutremure sau cu chestii de sănătate. Mă confrunt cu tot felul de știri false, în ultima perioadă. Am fost foarte supărată zilele trecute pe o știre neadevărată despre mine. Pusă cu ghilimele: „Bianca Drăgușanu: Eu iubesc femeile naturale care se dau cu cremă de gălbenele”. Nu există așa ceva. Cum puteți să scrieți așa ceva despre mine? Eu apreciez femeile, mai ales femeile naturale pentru că eu am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc. M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros. Timpul de vindecare e unul dureros. Spre fericirea mea, eu am operațiile reușite, dar puteau să fie nereușite. Și atunci, eu apreciez femeile naturale. Dar au fost niște cuvinte luate dintr-un context, de acum șase ani, dintr-o emisiune, și au fost puse cumva aiurea. M-am simțit lezată că cineva ar putea să creadă despre mine că eu am în vocabular cuvântul „urăsc”. Eu sunt un om mult prea deștept ca să urăsc pe cineva sau ca să folosesc acest cuvânt. Nu există în vocabularul meu acest cuvânt”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spectacola.  

Puteți urmări interviul integral aici: 

 

Youtube video image

Vezi și: Bianca Drăgușanu: „Am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc eu. M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros” / VIDEO

Vezi și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce s-a afișat cu Gabi Bădălău la un eveniment monden: „Cred că și de data aceasta am nimerit-o”

Vezi și: Bianca Drăgușanu, despre combinația perfectă pentru a fi fericită. Diva explică din ce e făcută femeia de succes: „O combinație de femeie care are câte puțin din fiecare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel