Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei: „M-am mai ciufulit și eu”

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu a dezvăluit mai mute detalii neștiute din viața ei personală.

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul emisiunii online realizată de George Tănase, unde a făcut mai multe dezvăluiri picante și a ales să spună lucrurilor pe nume, după cum vedeta și-a obișnuit deja fanii, până acum. Una dintre întrebările pe care frumoasa blondină le-a primit de la moderatorul emisiunii a fost să spună dacă s-a bătut vreodată cu altă persoană de sex feminin. Deși pentru o clipă vedeta a ezitat să răspundă la întrebare, în final, aceasta a recunoscut faptul că a fost implicată recent în astfel de contexte.

„M-am mai ciufulit și eu, îmi place să mă ciufulesc. Zilele trecute am avut o conversație cu o situație și o anumită domnișoară spunea despre mine că ea nu știe dacă ar face față cu mine față în față, că am prea multe operații și mi-e frică să mă lovesc. Eu nu mă dau înapoi, veniți la mine.”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii.

Bianca Drăgușanu: „Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani”. De câte ori pe săptămână practică vedeta MMA / EXCLUSIV

Care este cel mai mare defect al Biancăi Drăgușanu, într-o relație

Mai mult, vedeta a dezvăluit și care este cel mai mare defect pe care îl are, atunci când se implică într-o relație. Chiar dacă toată lumea l-ar pune pe lista „calităților”, Bianca Drăgușanu spune faptul că a avut de foarte multe ori de suferit din cauza asta.

„Tolerez foarte multe lucruri, dar mi-am dat seama în cele mai multe relații ale mele că am iertat, am iertat, până nu am mai iubit. Toleranța se transformă la un moment dat într-un defect. El o să creadă că poate să facă mereu și că va fi iertat mereu, mai trebuie pus piciorul în prag. Frumos ar fi să existe respect și limite în ambele părți, comunicarea poate deveni defectuoasă în multe cazuri.”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri inedite, după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, adusă de Gigi Becali: „Zece copii îmi doresc”

 

„Sunt o persoană foarte credincioasă”

Un alt lucru pe care nu foarte multă lume îl știa despre celebra blondină este faptul că aceasta este o persoană foarte credincioasă, care participă destul de des la slujbele religioase. Mai mult, Bianca spune faptul că are întotdeauna la ea tămâie și mir.

„Am tămâie în portofel de mai multe feluri, am și mir în mașină, eu sunt o persoană foarte credincioasă. Singura energie de care mi-e frică în lumea asta e Dumnezeu. Mă mai abat și eu de la drum, nu e nimeni perfect.”, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu.

„Îmi plac femeile înalte”

Bianca Drăgușanu și-a exprimat părerea și despre importanța înălțimii unei femei și despre farmecul pe care îl capătă, dacă nu este prea scundă.

„Dacă nu ești înaltă, nu ești om, ești pitic. Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am o problemă cu femeile scunde. Fiind mică de înălțime, ai mai multe avantaje, fiind înaltă ai mai multe dezavantaje, dar mi se pare că o femeie cu adevărat frumoasă trebuie să fie înaltă. Miss Univers are 1,8 metri.”, a mai spus aceasta.

Bianca Drăgușanu își va deschide ”Școala de dive”: ”Vreau să fiu cea care predă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel