Bianca Drăgușanu, dezvăluiri inedite, după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, adusă de Gigi Becali: „Zece copii îmi doresc”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu face dezvăluiri neașteptate, după ce s-a rugat în fața icoanei făcătoare de minuni, care a fost adusă de Gigi Becali în România.

Bianca Drăgușanu a declarat în nenumărate rânduri că este o persoană foarte credincioasă și merge foarte des la biserică. Recent, vedeta a mărturisit că s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, adusă de Gigi Becali. Mai exact, patronul FCSB a ridicat o biserică în Pipera, iar aici a adus o icoană făcătoare de minuni tocmai de pe Muntele Athos.

Bianca Drăgușanu, după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, adusă de Gigi Becali

Bianca Drăgușanu a declarat că a mers și s-a rugat la icoana sfântă. De asemenea, blondina a subliniat faptul că are deja o minune în viața sa, iar aceea este fiica sa, Sofia.

'Eu am un obicei de a merge duminica la biserică și întâmplător eram la o biserică unde am botezat-o pe Sofia, în apropierea casei mele. Am văzut și eu icoana, dar n-am știut că este acolo. Iți dai seama ce minuni o să mi se întâmple de azi înainte…

Viața mea este o minune de altfel, iar una din minunile din viața mea e Sofia. Iar pentru că eu sunt un om bun consider că o să-mi apară curând minuni în viața mea, orice minune e binevenită', a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, conform Spynews.

Bianca Drăgușanu și dorește să devină din nou mamă

Frumoasa vedetă a mărturisit că își dorește zece copii. De asemenea, Bianca Drăgușanu a precizat că fiica sa îi spune destul de des faptul că își dorește o surioară.

'Zece copii îmi doresc. Orice minune e binevenită în viața mea, așa că o aștept, nu mi-am făcut genul ăsta de planuri, dar dacă va apărea, cu siguranță voi spune da și voi îmbrățișa cu drag.

Își dorește o surioară, asta pot să spun sigur și avem tot mai des discuții de genul acesta. Nu pot să-mi imaginez momentan, pentru că na, nu știu, nu m-am gândit cum o să fie, dacă o să fie…', a mai spus Bianca Drăgușanu, conform sursei citate anterior.

Bianca Drăgușanu: „Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani”

Contactată de reporterii de la Spectacola, frumoasa blondină ne-a spus faptul că este, într-adevăr, pasionată de MMA, însă nu practică asta pentru bani. Bianca Drăgușanu face asta deja de câțiva ani de zile, luptele MMA făcând parte din rutina sa zilnică. Acest sport este îmbinat și cu antrenamentele din sala de fitness, care o ajută pe vedetă să se mențină într-o formă fizică excepțională.

„Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani, eu dacă mă lupt, mă lupt de plăcere. Îmi place MMA-ul. Merg de două, trei ori pe săptămână și fac cam de trei ani. Chiar îmi place, mă simt foarte bine. Sunt foarte disciplinată și o fac ca un ritm de viață, face parte din rutină. Antrenamentele la sală le bag între.”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spectacola.

„M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă”

Chiar dacă muncește foarte mult, în urmă cu ceva timp declarând chiar faptul că au existat și zile în care nu avea timp să mănânce, din cauza programului încărcat, Bianca se declară a fi o norocoasă. Acest lucru este datorat faptului că face ceea ce îi place, însă, în același timp, câștigă și bani. 

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.”, ne-a mai declarat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel