Bianca Drăgușanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a dezvăluit motivele despărțirii: „Bărbații nu dau declarații. Penibil”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu s-a arătat a fi extrem de deranjată din cauza faptul că Gabi Bădălău a ales să vorbească despre relația lor.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ales să pună punct relației lor, după 3 ani de iubire plină de diferite suișuri și coborâșuri. În timp ce vedeta a preferat să rămână discretă cu privire la motivele care ar fi provocat această ruptură și care i-a determinat să renunțe unul la celălalt, fără să-și mai acorde și altă șansă, afaceristul a fost cel care a preferat să ofere declarații pe marginea acestui subiect. Acest lucru nu a putut însă să o lase indiferentă pe blondina, care cataloghează destul de dur gestul făcut de fostul iubit. Aceasta a ales să-și exprime părerea pe rețelele de socializare, printr-o postare caracteristică.

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu, detalii intime din dormitor. Cum se iubea designerul cu Bianca Drăgușanu: ”Când face dragoste e sălbatică, fatală, se dăruiește total. Știe să fie și doamnă și...”

Care sunt declarațiile făcute de Gabi Bădălău

În timp ce frumoasa blondină a preferat să păstreze tăcerea și discreția maximă, așa cum a făcut-o pe tot parcursul relației cu Gabi Bădălău, bărbatul a fost cel care a oferit primele declarații cu privire la despărțirea dintre cei doi. Acesta spune că nu o va denigra în niciun fel pe fosta iubită, lucru care s-a întâmplat însă în relația cu fosta soție, cu care s-a judecat o lungă perioadă de timp. 

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Antena Stars, potrivit spynews

VEZI și: Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu Victor Slav, la aproape 10 ani de la divorț: "Cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb"

„Am încercat până nu a mai fost loc de încercat”

Mai mult, acesta a dat de înțeles faptul că de vină pentru despărțire ar fi chiar blondina, care nu s-ar fi implicat suficient în relație și care nu i-a oferit acestuia întreaga atenție pe care o merita. În final, Gabi Bădălău spune că i-a oferit mai multe șanse Biancăi de a repara relația, însă aceasta nu și-a schimbat atitudinea, lucru care i-a făcut pe amândoi să decidă că cel mai bine este să se separe numaidecât.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a adăugat afaceristul.

Citește și: Bianca Drăgușanu, punct de vedere asupra Danei Budeanu. Cum se înțeleg cele două femei: „Tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel