Bianca Drăgușanu, amenințată de o fană, după ce a refuzat să-i dea bani: „Pe un ton foarte obraznic a început să mă...”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu a fost sunată de o femeie pentru a-i împrumuta suma de 14.000 de euro. 

Bianca Drăgușanu este urmărită pe rețelele de socializare de o comunitate impresionantă de fani. Chiar dacă vedeta este deja obișnuită să primească sute de mesaje, recent aceasta a fost pusă față în față cu o situația fără precedent, cum până acum nu i s-a mai întâmplat. O domnișoară a apelat-o disperată pe Bianca, din dorința de a-i cere o mare favoare. Crezând că poate salva o viață, blondina a răspuns la telefon, însă nu se aștepta deloc la ce avea să urmeze. 

„Am primit astăzi cred că zeci de telefoane, zeci de mesaje pe numărul de telefon al atelierului, unde primesc de obicei comenzi și întrebări despre rochiile pe care le fac. O anumită persoană, disperată să dea de mine, că are să-mi transmită ceva foarte important, că e o chestiune de viață și de moarte, voia neapărat să ia legătura cu mine.

Într-un final, m-am lăsat înduplecată și am zis că poate salvez și eu viața cuiva, că de fapte bune sunt bună și sun persoana înapoi, zic: ”Bună, sunt Bianca, cu ce pot să te ajut?”, la care îmi spune: ”Bună, sunt Bianca, mă cheamă la fel ca și pe tine, te apreciez, sunt din Brașov. Este foarte important pentru mine să mă ajuți că sunt disperată, vreau să îți cer 14.000 de euro împrumut că am nevoie să fac tratamente corporale și îți promit că îți dau banii înapoi eșalonat, 1.000 de euro pe lună.”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Se repetă cazul Buhnici. Bianca Drăgușanu, luată în vizor de CNCD după declarațiile despre femeile scunde. Ce riscă vedeta

„Am încercat să o sfătuiesc, dar ea voia bani de la mine”

Chiar dacă a încercat să o sfătuiască pe tânără de adevăratele modalități prin care poate slăbi, femeia nu s-a lăsat prea ușor convinsă și încerca, în continuare, să o înduplece pe vedete să îi acorde suma de bani dorită.

„Domnule, și m-a ținut asta la telefon vreo 20 minute în care a încercat să mă convingă bunele ei intenții prin care își dorea cu disperare să slăbească și îmi explica că a cheltuit 7.000 de euro pe nu știu ce tratamente corporale, că este campioană la slăbit și la îngrășat. Am încercat să o sfătuiesc, dar ea voia bani de la mine, că-mi dă ea, că ne împrietenim și i-am spus că mie nu-mi trebuie prieteni noi, după care pe un ton foarte obraznic a început să mă așa… nu neapărat amenințe sau jignească că nu are cum, că vrabia mălai visează. Mi-a spus că roata se întoarce și practic să mă condiționeze cumva că dacă nu-i dau banii, îți dai seama că se întoarce roata și ajung eu la… Nebuno care ești, stai liniștită! Am încercat să o sfătuiesc că slăbitul este gratis.”, a continuat blondina.

Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru petrecerea fiicei ei: „I-am luat tot ce și-a dorit. Nu-i lipsește nimic”

 

Bianca Drăgușanu a primit amenințări

Situația nu s-a încheiat însă atât de ușor, pentru că respectiva domnișoară a continuat să o contacteze pe vedetă, până când i-a trimis și câteva amenințări.

„Update al situației de astăzi. Retardata a început să-mi dea mesaje vocale pe numărul de telefon de pe care am sunat-o și a început să mă amenințe, dar mă amenință că spune că merge la televizor și o  să spună ea despre mine și o să facă ea ce am făcut eu când am devenit celebră, să fie un fel de eu. Ești prăjită rău de tot!”, a încheiat blondina.

Bianca Drăgușanu, declarații controversate despre criza energiei electrice: „Nu mă interesează facturile. Pot să vină oricât”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel