Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru petrecerea fiicei ei: „I-am luat tot ce și-a dorit. Nu-i lipsește nimic”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu i-a organizat Sofiei o petrecere de cinci stele.

Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că Bianca Drăgușanu este adepta luxului și se învârte doar în contexte de genul acesta. Tocmai din această cauză, petrecerea de șase ani a Sofiei nu putea să arate diferit. Micuța a avut o aniversare pe cinste, la o vilă din Snagov, unde mama celebră a pus la punct fiecare detaliu, ca fiica ei să fie mulțumită. După cum era de așteptat, toate acele „plăceri” au fost foarte scumpe, iar blondina ar fi plătit în total în jur de 6.000 de euro, pentru o seară de distracție, potrivit playtech.ro

„I-am luat tot ce și-a dorit. Nu-i lipsește nimic. I-am făcut petrecere mare, cu vreo 60 de invitați”, a declarat Bianca Drăgușanu potrivit sursei citate.

Petrecere cu 60 de invitați, la Snagov

Petrecerea nu a fost deloc una restrânsă, ci a trecut lejer de 60 de invitați. Au fost invitați extrem de mulți copii la aniversarea micuței, însă nu au lipsit nici cei mai buni prieteni ai blondinei. În final, totul a fost desprins ca din povești.

”Da, am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. Deci dacă până acum îi plăceau animăluțele foarte, foarte mici, cât o unghie de mici, acum cu vreo 2-3 zile înainte s-a activat pe Barbie, a umplut casa. I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are, nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei”, a povestit Bianca Drăgușanu potrivit spynews

Bianca Drăgușanu, declarații controversate despre criza energiei electrice: „Nu mă interesează facturile. Pot să vină oricât”

Victor Slav, absent de la eveniment

Un detaliu a atras însă atenția tuturor.Tatăl Sofiei și fostul soț al Biancăi, Victor Slav, nu a participat la acest eveniment important pentru fiica sa. Blondina spune însă că a fost invitat, însă din cauza unor probleme personale, acesta nu a  putut ajunge. Cu toate acestea, prezentatorul i-a făcut la rândul lui Sofiei încă o petrecere, semn că cea mică este răsfățata familiei.

”Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate... nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal. Și anul trecut noi am fost la Paris, eu cu fiica mea, sora și nepotul meu, am făcut acolo o mare petrecere, am fost la Disneyland, apoi ea a mai avut o petrecere organizată de mama mea, acasă, după care Victor a luat-o și a mai avut și o altă petrecere. Ea are ziua de naștere ca-n povești, trei zile și trei nopți”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

În timp ce Victor Slav a lipsit de la petrecere, Gabi Bădălău a răspuns pozitiv invitației și i-a fost alături Biancăi, dar și Sofiei, în această zi specială.

”Da, a fost și Gabi. Atâta timp cât avem o relație e normal.. Sofia se înțelege cu el foarte bine, oricum ieri Sofia a ignorat pe toată lumea, adulții au fost ignorați, ea a fost cu copiii, pe tobogane, vată pe băț, magicieni, dulciuri, n-a interesat-o restul. Sofia și Gabi chiar sunt prieteni, se înțeleg bine, vorbesc des la telefon. Copilul meu e un copil care are o gândire foarte curată și corectă”, ne-a mai spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate.

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel