Bianca Brad, secretul siluetei perfecte, la 50 de ani: „Recomand tuturor, indiferent de vârstă”

Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a împlinit recent 50 de ani, însă nu pare că a trecut o zi de la momentul în care a fost desemnată Miss România. Actrița a dezvăluit care este secretul siluetei sale. 

Bianca Brad a împlinit recent 50 de ani. Frumoasa actriță reușește să își păstreze silueta care a consacrat-o în ani 90, când toți bărbații României râvneau după ea. 

Recent, chiar celebrul designer Cătălin Botezatu a recunoscut că a fost îndrăgostit de Bianca Brad, dar că aceasta nu a avut ochi pentru el. 

 

Bianca Brad, destin influențat de Ștefan Bănică Jr: „M-a prins flama când l-am văzut”

 


Bianca Brad și-a păstrat frumusețea și silueta perfectă, chiar dacă anii au trecut. Secretul ei, alimentația raw-vegană. 


Am renunțat la tot ce înseamnă mâncare procesată, la zahăr complet, la carne, de fapt proteine animale, deci fac o cură intensivă de detoxifiere profundă, atât trupește, cât și sufletește. Sunt raw vegană 90 la sută și din când în când mai mănânc lucruri gătite', a povestit Bianca Brad pe rețelele de socializare. 

Și pentru că sportul este un element important pentru sănătate, actrița a dus pasiunea pentru pilates la un alt nivel. A devenit instructor și le învață pe femei să îți folosească greutatea propriului corp pentru a intra în formă maximă. 


'Am ales Pilates, deoarece m-am îndrăgostit de această metodă, pentru că te învață să fii conștient de cum acționează și cum să-ți folosesti corect mușchii, dar mai ales, pentru ca încurajează o postură/atitudine elegantă. Datorita multelor efecte pozitive ale metodei Pilates, o recomand cu toată căldura, tuturor, indiferent de vârstă sau sex!', a scris Bianca pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel