Bianca Brad, destin influențat de Ștefan Bănică Jr: „M-a prins flama când l-am văzut”

Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a vorbit despre începuturile carierei sale și despre rolul pe care l-a avut Ștefan Bănică Jr în deciziile ei. 

Cândva desemnată cea mai frumoasă femeie din România, actrița Bianca Brad, ajunsă la 50 de ani, vorbește despre începuturile carierei sale și despre cum a ajuns să ia decizia de a urma actoria. 

Actrița Bianca Brad a cunoscut celebritatea în urma rolului principal din filmul Zâmbet de soare.
Acum, artista mărturisește că un alt mare actor a încurajat-o să urmeze actoria. Este vorba chiar de Ștefan Bănică Jr, care i-a recomandat să meargă la profesorul  Petrică Gheorghiu.

'Ștefan Bănică m-a influențat pentru a da la Facultatea de Teatru. Eram de vârste apropiate. În anii 80, când ne-am întâlnit la castinguri, el era deja o vedetă, filmase pentru mai multe pelicule. Vorbea cu entuziasm despre filmări. M-a prins flama, când l-am văzut, dar nu de Bănică, ci de energia care mi-o transmitea', a povestit Bianca pentru impact.ro.


Actrița spune că alegerea ei inițială ar fi fost cu totul alta dacă nu era Ștefan Bănică. Mai mult, chiar dacă nu a reușit să intre din prima la actorie, Bianca nu a renunțat la vis. S-a pregătit interns și a reușit să îi calce pe urme amicului său. 

'El mi l-a recomandat pe Petrică Gheorghiu, acesta îi pregătea pe toți în vederea examenului la Actorie. Nu am intrat de prima oară la facultate. Eram elevă la un liceu economic și voiam inițial să studiez Turismul, la ASE, ca să pot vizita alte țări, dar Ștefan m-a încurajat să fac Actoria', a mai adăugat artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel