Cătălin Botezatu a iubit o celebră actriță. Ea l-a refuzat. „M-am îndrăgostit la prima vedere. Frumusețea ei m-a răvășit complet”

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Botezatu a dezvăluit că a avut o pasiune ieșită din comun pentru o frumoasă actriță. Povestea se întâmpla în timpul facultății, însă designerul spune că și acum o vede la fel de frumoasă.

Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit de una dintre cele mai frumoase femei din România. Bianca Brad, actrița care în anii 90 făcea furori și care a câștigat și titlul de Miss România, este cea care i-a furat inima celebrului deigner, dar care, din păcate, nu i-a împărtășit sentimentele. 

 

Bianca Brad, destin influențat de Ștefan Bănică Jr: „M-a prins flama când l-am văzut”


Designerul își amintește cu nostalgie despre perioada facultății, când a văzut-o pentru prima oară pe frumoasa Bianca. S-a îndrăgostit la prima vedere de ea, însă actrița nu l-a văzut cu aceiași ochi. Între ei s-a dezvoltat o prieteni frumoasă, de care Cătălin Botezatu își amintește cu drag. 

M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către lumea modei. Îmi zicea, la un moment dat, că aș avea mari șanse să devin manechin, mai ales că, în acea perioadă, mulți manechini români rămăseseră în străinătate, fusese un exod puternic.

Am susținut un concurs, am luat cu brio acele examene și am urcat pe scenă, alături de Bianca Brad. De acolo, a început nebunia, ei îi datorez ceea ce sunt. Fără doar și poate, frumusețea ei m-a răvășit complet. Din păcate, n-a fost să fie mai mult între noi. Mă bucur că a rămas la fel de frumoasă, are un suflet extraordinar. Îmi pare bine că a existat în viața mea o femeie ca Bianca Brad!' , a declarat Cătălin Botezatu pentru impact.ro.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Brad ???? (@bianca.brad)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel