Bianca Brad, mărturii cutremurătoare despre cele mai dificile momente din viața ei: „Ne-a lovit o mașină și am fost în comă”

Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a trecut prin mai multe încercări extrem de dificile. Și-a pierdut fiica la naștere, s-a luptat cu cancerul și, dezvăluie acum, a fost la un pas de moarte în urma unui accident. 

 

 

Deși viața a pus-o la grele încercări, Bianca Brad a rămas cu sufletul plin de speranță și a reușit să depășească fiecare obstacol. Ea spune că nu i-a fost deloc ușor, dar a trebuit să se ridice după fiecare căzătură.


„Din păcate, nu ne dă nimeni o cărticică și nu ne învață nimeni la școală lucrul ăsta, dar s-ar putea face de acum înainte. Nouă ne lipsesc în școli și chiar acasă discuții despre viață. Eu aș face un curs despre viață în școli, care să te ajute să găsești în tine sursa puterii pentru că toți avem puterea asta. Eu nu sunt cu nimic mai specială, poate doar că am fost mai tenace și asta nu înseamnă ca nu mi-a fost greu, că nu am dat cu capul de nu știu câte ori. Am căzut de o sută de ori, m-am ridicat de 101 ori”, a povestit Bianca Brad, în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars. 

Bianca Brad, despre noaptea în care a realizat că are cancer la sân. Cum a depistat boala: „M-am trezit din somn cu dureri infernale”

Credința în Dumnezeu i-a dat putere

Vedeta și-a găsit puterea în credință și spune că fără speranță și rugăciune, nu ar fi putut să depășească problemele. 

 

A fost în comă în urma unui accident

 

Bianca Brad, mărturii cutremurătoare despre lupta cu cancerul: „Ajunsesem la 46 de kilograme”

În adolescență, Bianca Brad a fost la un pas de moarte. În urma unui accident de mașină,  a ajuns în comă. 

„Toți avem în noi puterea de a depăși obstacole cu credință multă și cu voință. Am avut multe obstacole, iar despre unele nici nu se știe încă. Am fost într-un accident de mașină, nu prea se știe despre asta. La 14 ani eram pe motocicletă cu verișorul meu și ne-a lovit o mașină și am fost în comă. Dacă nu aveam casca pe cap nu aș mai fi fost astăzi aici, dar am avut multe încercări. Întotdeauna să pot să depășesc un obstacol m-am gândit că putea să fie și mai rău. Sunt datoare să încerc tot ce se poate”, a spus vedeta.

 

Și-a pierdut fiica la naștere

 

În urmă cu 14 ani, Bianca Brad a trăit cel mai dureros moment din viața ei. Fiica ei a murit cu doar câteva zile înainte de naștere, din cauza unor probleme de sănătate. Acela a fost momentul în care actrița a clacat. Durerea pierderii copilului a devastat-o. A reușit însă să meargă mai departe și chiar a înființat o asociație prin care încearcă să fie alături de părinții care trec prin astfel de tragedii. 

Bianca Brad, gest emoționant în ziua în care fiica ei ar fi împlinit 14 ani: „Vreau să cred că, acolo unde este, știe cât o iubesc”

„Încercările ne fac puternici. Am fost la un pas să clachez în anul 2008. Eram atât de jos încât am dorit să nu mai fiu, dar Dumnezeu nu m-a lăsat. Lipsa speranței este cea mai grea, în clipa în care nu mai vezi luminița de la capătul tunelului, acolo este pericolul cel mai mare”, a adăugat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel