Bianca Brad, gest emoționant în ziua în care fiica ei ar fi împlinit 14 ani: „Vreau să cred că, acolo unde este, știe cât o iubesc”

Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a trăit o tragedie de nedescris în urmă cu 14 ani. Fiica ei, Emma, a murit la naștere. Actrița și-a strâns la piept pruncul fără suflare și nu poate uita niciodată ziua în care fetița ei s-a ridicat la ceruri.

În urmă cu 14 ani, viața Biancăi Brad s-a transformat într-un coșmar. Actrița devenea mamă pentru a doua oară, însă o afecțiune nemiloasă i-a răpit fericirea. Fiica ei, Emma, a murit la naștere.

Astăzi, la 14 ani de la nașterea și decesul fetiței sale, Bianca Brad a încercat să afle cum ar fi arătat Emma, dacă ar fi trăit. Cu ajutorul unel aplicații, actrița a editat fotografiile fiului său cel mare, cu gândul că sora sa i-ar fi semănat. 

 

„Înainte de a continua să citiți sau să vă uitați la pozele atașate, vreau să știți că NU fac această postare sub imperiul tristeții, al deznădejdii sau pentru că aș fi blocată în trecut. NU!!!
Știu că cine nu a trecut prin așa ceva, nu are cum să înțeleagă nevoia unui părinte care a pierdut un copil, de a vorbi despre el și că faptul că se gândește la el în mod constant, NU înseamnă neapărat că suferă crunt - asta depinde foarte mult de cât timp a trecut de la pierdere și, evident, de nivelul de acceptare, de învățare și de "integrare/obișnuință" la care a ajuns...
Nu înseamnă nici că am luat-o razna sau că îmi fac singură rău!
Poate că unora vi se va părea că e deplasat sau că nu e ok... Aveți tot dreptul să gândiți așa, și înțeleg, însă vă rog să vă abțineți de la comentarii în acest sens... 
În schimb, m-aș bucura dacă ați putea citi ce am scris și privi pozele prin ochii mei...cu iubire și bucurie...și vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere și empatie (NU milă!!!)????

Astăzi, fiind o dată mai specială pentru mine, nu m-am putut abține să nu mă joc din nou cu aplicația FaceApp, transformând câteva poze cu Luca, de când avea 14 ani.
Pentru că astăzi, 27 aprilie, s-au împlinit 14 ani de când a venit pe lume fetița mea, Emma-Nicole- micuță, delicată, tăcută... Spiritul ei puternic însă, mi-a dat curajul de a da voce mamelor îndoliate, iar iubirea mi-a dat aripi... 
Îmi place să cred că ar fi fost frumușică, creativă, inimoasă ????...și știu sigur că ar fi fost și căpoasă ????
Vreau să cred că, acolo unde este, știe cât o iubesc...”, a scris Bianca Brad pe rețelele de socializare.


Afecțiunea care i-a curmat viața micuței


Bianca Brad nu se sfiește să vorbească despre tragedia pe care a trăit-o, ba chiar încearcă să fie alături de alți părinți care trec prin astfel de drame. 

Actrița a relatat pe blogul său personal toată experiența sarcinii, a nașterii și a pierderii Emma. 
În continuare, vă prezentăm o parte din povestea Biancăi Brad, scrisă chiar de ea. 

 

 

Ca si la prima sarcina, a fost o surpriza, pentru ca nu a fost planificata. Si a fost o surpriza placuta pentru ca imi doream doi copii si, desi eram constienta ca nu va fi usor, era chiar bine ca s-a intamplat sa raman iar insarcinata, asa de repede...Bucuria a fost si mai mare cand am aflat ca e fetita...Era un vis implinit...credeam eu... spulberat insa in ziua in care am facut amniocenteza...O zi cumplita...dar nici pe departe atat de cumplita ca ziua in care am aflat ca fetita mea a murit...

La ecografia facuta in vederea efectuarii testului de amniocenteza, s-a observat ca fetita avea tetralogia Fallot, o malformatie congenitala la inimioara (diminutivul se potriveste perfect, tinand cont de marimea inimii la acea varsta a sarcinii!). (...)  In urma amniocentezei, a reiesit ca, din punct de vedere genetic era normala, insa cauzele acestei malformatii, nu se cunosc! Nu am fumat niciodata, nu sunt consumatoare de alcool, nu am luat medicamente contraindicate pe timpul sarcinii.......am tras un loz necastigator....

(...)

Am plecat in Germania cu doar cateva zile, inainte de data la care urma sa nasc prin cezariana. M-am dus la control, pentru a vedea starea fetitei si pentru a confirma ziua operatiei. M-au conectat la aparatul care monitorizeaza bataile inimii fatului....si nu se auzea nimic....Stiind ca am lichid amniotic in exces si ca uneori pozitia nu e favorabila nu m-am gandit la nimic rau.... M-au dus la ecograf si in incaperea respectiva s-a facut liniste... Ecranul era doar in nuante de gri...Ma gandeam ca inca nu a dat drumul la aparat...Doctorita a tacut si apoi a spus....”Imi pare rau...” Si eu tot nu intelegeam! Mintea mea refuza sa accepte.

(...)


M-au intrebat daca vreau s-o vad....si-n acel moment am fost navalita de sentimente amestecate de groaza, de frica, de panica.......si am spus ca nu! Mi-au spus ca mai tarziu, voi regreta ca nu am vazut-o, asa cum au regretat multe dintre mamicile aflate in aceeasi situatie.....dar daca totusi nu vreau, ei fac oricum o poza, iau amprentele picioruselor si impreuna cu bratarica de la mana, le sigileaza intr-un plic pe care il poti lua oricand te hotarasti sa-ti vezi bebelusul macar si asa..... Si atunci mi-am facut curaj si am rugat sa mi-o aduca...Cat ma bucur ca am facut-o”, a povestit Bianca Brad pe blogul său. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel