Bianca Brad, despre noaptea în care a realizat că are cancer la sân. Cum a depistat boala: „M-am trezit din somn cu dureri infernale”

Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a învins lupta cu cancerul, dar nu poate uita nici acum noaptea când a realizat că suferă de această boală necruțătoare. 

În urmă cu 6 ani, Bianca Brad trecea printr-o cumpănă grea. Depistată cu cancer la sân în stadiul 3, vedeta a dus lupta cu fruntea sus, în liniște, fără săs pună nimănui prin ce trece. Nu i-a fost ușor, însă. A slăbit foarte mult, din cauza regimului alimentar strict, și spune că a trăit permanent în teamă. 


Vedeta a dezvăluit care a fost momentul în care a realizat că ar putea suferi de această boală grea. 


”În primul rând, a fost greşeala mea că nu m-am dus la niciun control, şi nici nu mă palpam cu atenţie. Şi, brusc, într-o noapte din mai 2015, m-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept. Aveam senzaţia că, din interior spre exterior, mă străpungeau cuţite, săgeţi, ace, aveam nişte dureri crunte. Nemaiputând să dorm, am început să caut pe internet de la ce ar putea fi şi ce aş putea să fac. Şi am descoperit că acest tip de cancer nu dă dureri, decât dacă ajunge în fază terminală. Dar nu înţelegeam cum e posibil, pentru că nu se vedea nimic, nu am avut simptome…”, a spus Bianca Brad, într-un interviu pentru Ok Magazine.


Bianca Brad și-a protejat mama și a ales să nu îi spună. S-a luptat singură cu această boală grea pentru a-i proteja pe cei din jur. Mama vedetei i-a mărturisit acesteia că nu știe cum ar fi putut suporta o astfel de veste. 


„Mi-am urmat intuița, asta pentru că în ziua în care i-am spus mamei, adică acum câteva zile, mai exact luni. (...) Mi-a spus că este mai bine că nu i-am zis că nu crede că ar fi putut duce povara unei asemenea vești.”, a declarat Bianca Brad la Antena Stars.

 

Premoniția mamei sale

"Eu nu i-am spus mamei, ea nu a știut pentru că am vrut să o protejez. Mamei i-am spus luni, înainte de eveniment. Aveam niște emoții. Băiatului i-am spus în primăvară, înainte de operație. Urma să mă vadă la pat, cu fire, am vrut să-l pregătesc. Pentru mama a fost mai bine, chiar mi-a zis că a fost mai bine că nu i-am zis.

Am intuit bine. Am vrut să o protejez, la fel și pe Luca. Dar pentru mine a fost extrem de greu, este extrem de greu să nu poți să vorbești, mai ales când ai momente grele și nu poți să vorbești. Mama are premoniții. M-a sunat într-o zi mi-a zis că a visat că aveam ceva mare și negru la sânul drept, exact așa cum aveam. Eu am încercat să nu-i dau nimic de înțeles, i-am zis că n-am nimic și am întrebat-o eu cum eram în vis. Mi-a zis că eu eram bine, luminoasă, îmbrăcată în alb, că i-am zis să stea liniștită că sunt bine. Luni, când i-am dat vestea eram îmbrăcată în alb, inconștient, practic visul mamei s-a împlinit.", a dezvăluit Bianca Brad la Exclusiv Vip, de la Prima TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel