Bia Khalifa își plânge fratele aflat după gratii: ”Mi se rupe inima” Blondina face tot posibilul să îl ajute pe Tibi

Data publicării:

Bia Khalifa este distrusă de durere, după ce fratele său a ajuns în spatele gratiilor, în urmă cu opt luni.

Bia Khalifa trece prin momente dificile, după ce fratele său, Tibi, a ajuns în spatele gratiilor, în urmă cu opt luni. Tânărul a fost arestat, alături de alți bărbați, într-un dosar de trafic de substanțe interzise de mare risc.

Bia Khalifa își plânge fratele aflat după gratii

Tiberius Emanuel Niculai, în vârstă de 24 de ani, a făcut mai multe contestații, în speranța că va scăpa de închisoare, însă judecătorii nu au luat o decizie în favoarea lui. Bia Khalifa recunoaște că nu suportă să își vadă fratele în spatele gratiilor, însă are grijă să nu îi lipsească nimic și speră ca într-o bună zi, Tibi să se întoarcă acasă. 

”Suntem cu toții lângă el, de fiecare dată vorbim cu el, îi facem pachet, nu-i lipsesc bani, nu-i lipsesc nimic, avem grijă de el așa material, dar și emoțional. Acum sperăm și așteptăm să vină acasă cât mai repede. Mi se rupe inima să-l văd acolo”, a spus Bia Khalifa, conform Spynews.

Blondina recunoaște că situația în care se află acum fratele său o face să aprecieze mult mai mult libertatea.

”Tibi este o persoană foarte închisă în el, așa e caracterul lui, doar că eu îl cunosc foarte bine, știu când îi e bine, când nu e bine. Am învățat să apreciez foarte mult libertatea mea, tot ce am, cred că a fost o lecție pentru noi toți. Dumnezeu știe când să pună El stop, iar dacă asta a fost voia lui Dumnezeu, atunci așa trebuia să se întâmple”, a mai zis blonda.

Vezi și: Bia Khalifa, opinie controversată despre oamenii în vârstă. Scandal uriaș cu Vica Blochina: „Din cauza persoanelor insuficiente mintal nu am viitor”

Bia Khalifa: „A fost mutat din arest la penitenciar”

Bia Khalifa a povestit că reușește să vorbească destul de des cu fratele său și asta cu ajutorul unui străin, pe care l-a cunoscut pe Tik Tok. 

”Reușim să vorbim destul de des și îi mulțumesc din suflet lui Adrian Corduneanu care are o grămadă de prieteni acolo la pușcărie, cu care se cunoaște. Mi-a zis că o să vorbească să fie ok fratele meu. Noi ne jucăm pe TikTok, el e un jucător foarte bun și are un suflet la fel de bun. E o persoană care nu e din familie, e un străin, dar vezi, în momente din astea prietenii fug, iar pe mine m-a ajutat un străin. El are un merit, vreau să-i mulțumesc și public pentru că e o persoană minunată. Cu Tibi vorbim uneori chiar în fiecare zi, dacă nu, sigur la 2-3 zile. În general acum ne auzim mult mai des, căci se află în Penitenciarul Gherla. A fost mutat din arest la penitenciar”, a mai adăugat tânăra.

Citește și: Bia Khalifa s-a împăcat cu Dani Mocanu, după ce a spus că ar fi vrut s-o ducă la prostituat: „Este ori ură, ori indiferență. În cazul nostru este iubire”

Antonia, marcată de moartea bunicului ei. Artista a aflat cumplita veste, înainte să urce pe scenă: „Eram praf” Cum o ajută Alex Velea să treacă peste momentele grele

Oana Roman, motivul pentru care s-a complăcut în relația cu Marius Elisei: „Am făcut asta mulți ani și regret” Ce spune vedeta despre singurătate

”Îmi vine să mă las acum de televiziune” Mircea Badea, anunț surprinzător făcut în direct



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel