Bia Khalifa rupe tăcerea. Ce relație este între ea și rapperul 6ix9ine: „A mai existat și altceva în afară de sărut”

Data actualizării: | Data publicării:
Bia Khalifa, sursa fot Instagram
Descriere foto: Bia Khalifa, sursa fot Instagram

Bia khalifa, creator, artist independent și model și-a făcut apariția cu un rapperul american 6ix9ine.

Bia Khalifa, care se autoproclamă, conform unui cont de pe o rețea de socializare, creatoare de trenduri, artist independent și model, și-a făcut apariția recent cu rapperul american 6ix9ine, cel din urmă venind în România, la Constanța, pe scena „Beach, Please!”, pentru a cânta.

„Noi ne cunoașteam de dinainte”

Vedeta, celebră pentru numeroasele ipostaze în care pozează pe rețelele de socializare și nu numai, ar confirma că relația cu rapperul american datează de dinaintea venirii sale în România, doar că a fost prima afișare față în față. Aceștia s-au cunoscut pe internet, iar Bia spune că a existat ceva mai mult decât un simplu „sărut”, care a fost, chiar și așa, criticat de internauți. Vedeta argumentează această situație prin faptul că rapperul a postat anumite inimioare în alb și albastru, aparent un cod în limbajul unei populare platforme de socializare.

”Noi ne cunoșteam dinainte, el a venit în România acum și a fost prima noastră tangență față-n față, dar noi ne știam dinainte. Ne-am cunoscut pe internet. Da, a mai existat și altceva în afară de sărut și s-a dat de înțeles cu acele inimioare albe și albastre. Noi fetele care facem Only Fans când vrem să anunțăm că urmează ceva content punem o inimioară albă și albastră și a pus acolo numele meu și acele inimioare. A mai existat și altceva între noi, restul e la mine pe Only Fans”, a spus Bia Khalifa, pentru Spynews.ro.

VEZI ȘI: Bia Khalifa rupe tăcerea și face acuzații grave la adresa fostului iubit, Fulgy: "Ce am văzut la el în familie m-a lăsat mască"

VEZI ȘI: Viața complicată a lui Fulgy. “Adevărul a câștigat, Mr Moft v-a pupat”. Ce spune Bia Khalifa

Nu a fost demn de platforma de socializare

Vedeta mai vine cu un argument puternic și anume că, oricine își poate imagina, sau nu, conținutul care nu a fost în fața camerelor „oficiale” sau cel puțin cel care nu a putut fi postat pe media mainstream din cauza regulilor privitoare la un conținut decent.

”Dacă nu a fost demn de postat pe Instagram, îți dai seama că a mai existat ceva”, a mai zis ea, conform sursei citate.

De asemenea, Bia Khalifa ține legătura cu tânărul rapper, mai ales după ce s-au introdus fiecare în persoană cu ocazia evenimentului, dar nu la Constanța, ci la București. Tânăra  nu pare să își mai facă planuri de viitor cu rapperul, deși aceasta produce o contradicție în ceea ce a declarat. Tânăra susține că va ține legătura în continuare, deși mai apoi, susține ca s-au distrat și fiecare o ia pe drumul său. Ceea ce putem ști cu siguranță este că cei doi nu sunt prinși într-o relație, categoric.

VEZI ȘI: Fulgy, ordin de protecție după scandalul cu Bia Khalifa. Fiul Vioricăi de la Clejani s-a ales cu o brățară electronică de monitorizare

„Fiecare cu viața lui”

”Eu cu el ținem legătura în continuare. Eu cu el ne-am văzut înainte de ”Beach, Please!”, în București. El un tip mișto, nu trebuie să te gândești că acum avem o relație sau ceva. Ne-am distrat, a fost ceva, acum aia e, aia a fost, fiecare cu viața lui”, a mai zis Bia Khalifa despre 6ix9ine, pentru sursa citată.

VEZI ȘI: Război total între Bia Khalifa și Fulgy. Fiul Vioricăi de la Clejani aruncă bomba: "Din cauza consumului și traumelor din trecut are reacțiile astea"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel