Viața complicată a lui Fulgy. “Adevărul a câștigat, Mr Moft v-a pupat”. Ce spune Bia Khalifa

Data actualizării: | Data publicării:
Bia Khalifa și Fulgy. Sursa: Instagram
Descriere foto: Bia Khalifa și Fulgy. Sursa: Instagram

Începutul acestei săptămâni îi găsea pe Bia Khalifa și Fulgy, într-un scandal monstru la Secția 7 de Poliție. Cei doi foști amorezi își aduceau, unul celuilalt, acuze grave și cereau ajutorul autorităților. Deși, la prima vedere, părea că lucrurile ar trebui  să se liniștească, după măsurile luate de organele competente, realitatea este cu totul alta, problemele celor doi fiind departe de a fi rezolvate.

Astfel,  se pare că peste Fulgy au venit și consecințele faptelor sale din urmă. De parcă nu era suficient  că oamenii legii au decis ca acesta să poarte o brățară de monitorizare, din cauza scandalului  cu fosta sa iubită, acum fiul Clejanilor este și la un pas de a fi executat silit pentru alte nereguli făcute de el, în trecut.

Fulgy bântuit de nereguli din trecutul său

Nu mai este un secret pentru nimeni că Mr.Moft, a fost implicat anul trecut într-un alt scandal monstru, dar de această dată cu părinții săi. La vremea respectivă, Fulgy apela la ajutorul Poliției, acuzând faptul că familia sa îl ține sechestrat și îl șantajează, depunând chiar și o plângere împotriva tatălui său, Ioniță de la Clejani. Și de parcă, toate acestea nu ar fi fost de ajuns, fiul Clejanilor avea să intre a doua zi și  într-un conflict cu un jurnalist de la România TV Kevin Sherif Kirmizigul, agresându-l pe acesta și furându-i telefonul.  Jurnalistul avea să depună plângere la Poliție iar, în consecință, fiul Clejanilor avea să își petreacă noaptea după gratii.

“La dată de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în timp ce realiza un reportaj despre o familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei a lovit cu pumnul și deposedat de telefonul mobil.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătura cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor. Tânărul reclamat a fost condus la audieri. Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini. În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere”, avea să fie comunicatul Poliției, la vremea respectivă, conform Cancan.

Ca rezultat, Fulgy avea să se aleagă cu un dosar penal, arest la domiciliu și obligația să plătească suma de 10.000 de lei, daune civile jurnalistului păgubit. Doar că, se pare că Mr. Moft nu s-a achitat de datoria legală, nici până în acest moment, Dan Constantin Fulgeraș Manole, așa cum se numește tânărul în buletin, urmând să fie executat silit. Se pare că,  Judecătoria Sectorului 5 a încuviințat decizia, iar executorul are toate pârghiile legale pentru a începe acțiunea, dezvăluie aceeași sursă.

“Adevărul a câștigat, Mr Moft v-a pupat”. Cine spune adevărul

Și de parcă toate aceste probleme, nu ar fi fost de ajuns, se pare că și în conflictul cu fosta sa iubită, apele sunt destul de tulburi. Ieri, cei doi foști iubiți au trebuit să se prezinte în fața judecătorilor, pentru a face lumină în cazul lor.

La ieșirea din sala de judecată, Fulgy a publicat un video pe rețelele de socializare, în care își anunța victoria și spunând că  “Adevărul a câștigat, Mr Moft v-a pupat”.

Avocatul Biei Khalifa, Bianca Comărnicenu, este însă de altă părere, aceasta declarând că:

“A rămas în pronunțare, nu s-a dat încă hotărârea. Instanța încă nu s-a pronunțat, Bia este puțin confuză pentru că este dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat în sala de judecată, referitor la faptul că nu i s-a admis proba de a audia și doi martori. Pronunțarea încă nu a fost dată, se va afișa într-o oră-două, noi avem dreptul să facem și o contestație.

Într-adevăr, el o fi avut postarea această pentru că Parchetul a cerut respingerea solicitării noastre de a obține un ordin de protecție pentru că probele noastre nu ar fi suficiente pentru a se obține un astfel de ordin”, a declarat avocata vedetei, conform Fanatik.

Tot pe Instagram, Bia Khalifa a dorit să facă niște precizări, printr-un story, referitoare la situația actuală:

"Hey, guys. Hai să vă țin la curent cu ce s-a întâmplat astăzi. Astăzi s-a discutat doar despre ordinul de protecție și mesajul pe care l-am primit în anonimat, de la un cont fake, care știm cu toții cine mi l-a trimis.Ordinul de restricție care nu este neapărat cea mai importantă parte din problema mea cu fostul meu... S-a decis că nu e nevoie de ordin de protecție, însă doar despre asta s-a discutat azi. Nimeni nu a câștigat nimic pentru că eu nu am depus nimic pentru penal, adică pentru distrugere, agresiuni și așa mai departe. Asta va urma! Deci, nu vă bucurați așa tare! Nu te bucura așa tare! Mă refer la tine, dragul meu, că știu că te uiți la storyurile mele. Azi a fost doar despre ordinul de protecție! Atât!" a ținut să îi transmită Bia, fostului ei iubit.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ⭐️⭐️⭐️ F U L GY ⭐️⭐️⭐️ (@mrmoft_)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel