Bia Khalifa rupe tăcerea și face acuzații grave la adresa fostului iubit, Fulgy: "Ce am văzut la el în familie m-a lăsat mască"

Data publicării:

Relația dintre Bia Khalifa și Fulgy a fost una cu scântei, chiar dacă a fost una de scurtă durată. Deși cei doi amorezi s-au despărțit, scânteile dintre cei doi au continuat, ajungându-se la un moment dat chiar și în fața poliției. Acuzații grave au fost aruncate de ambele părți. Acum, a sosit momentul să se scoată și dovezile, care au stat la baza tuturor certurilor.

Deși, ajunsă în față oamenilor legii , Bia Khalifa este determinată să își facă dreptate și să demonstreze lumii că varianta ei este cea reală și că Fulgy este cel care a greșit.

„I-am plătit tot cât a stat pe lângă mine, că sunt bărbat”

Fulgy declara la un moment dat despre fosta lui iubita că:

„La 03:30 a venit, a urlat și am dat-o afară că ea voia, nebună, să mai stea pe la mine. Săraca asta, de nu i-am plătit tot cât a stat pe lângă mine, că sunt bărbat, nu de altceva. Ea e o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă. Despre ce vorbim… A făcut foarte urât, eu am evitat-o și ea tot vorbește despre mine că nu o bagă nimeni în seamă. Oricum e cu femei nebună asta. Ce să-mi placă la ea…Fumează în cameră ea, că îngălata, de aia a luat amendă 500 euro”, conform Cancan.

Îi plăteam și mâncare, și Uber-ul

Varianta Biei este, însă, alta:

”El zicea: eu cu Bia am stat numai așa, numai nu știu ce… Nu, îmi scria mesaje non-stop, mă sună non-stop, zice că are bani, dar îi plăteam și mâncare, și Uber-ul… Am mesaje cum îmi cere bani, cum îmi lăsă contul de fiecare dată, cum își cumpără haine fake, cum îmi poartă toate alea, cum nu mă lasă în pace. Pentru tot ce spun am dovezi, nu vorbesc în vânt”, și-a i nceput confesiunea această, despre fostul ei iubit, notează Cancan.

Și acuzele la adresa lui Fulgy, continuă:

În principiu, eu l-am lăsat pe el, nu am reușit să scap de el… A spus niște lucruri în presă care l-au caracterizat că pe un om care suferă de narcisism patologic, în asta se încadrează. Numai o persoană de genul ăsta poate să mintă așa. Am și înregistrări cum menajeră lui spune că, dacă nu eram eu, ieșea groasă într-una dintre situațiile în care a vrut să dea în mine. Bine, a dat în mine de câteva ori, dar spune în presă că mint!”, a mai spus această conform aceleiași surse.

Cearta pe bunuri, mai lungă ca relația

Dar chiar dacă cei doi au avut o relație de scurtă durata, problema bunurilor este una destul de delicată între ei, Bia întâmpinând multiple piedici în recuperarea acestora.

”Hainele nu mi le dă din răutate, pentru că e gratis să-mi dea hainele mele înapoi, ba mi le poartă. Iar cu laptopul și cu telefonul îl înțeleg că nu are bani să mi le repare, chiar dacă mi le-a spart, dar cu hainele? Mi se pare că așa mă șantajează, mă ține legată de povestea asta, când eu am vrut doar să scap de el. Asta am vrut de la început, de când mi-am dat seama ce fel de om e, ce face…

Nu mă lăsă s-o văd pe sora mea. Am toate dovezile. În presă se scriu multe, însă eu nu am de gând să stau, să nu fac nimic. Am avut o înțelegere foarte mișto, care, dacă era respectată, nu se întâmpla nimic, adică ce se întâmplă acum, să nu-mi primesc lucrurile înapoi, să-mi repare bunurile sparte și să-l țină mai mult internat. Să mi se despăgubească amendă pe care am primit-o din cauza lui Fulgy că și-a lăsat drogurile pe noptieră lui”, a mai spus Bia.

„Ce am văzut la el în familie m-a lăsat mască”

Nici Clejanii nu au scăpat de furia blondei, ea spunând că toate comportamentele fostului iubit sunt cauzate de exemplul văzut în familie.

”Adevărul se va află, pentru că eu nu am de gând să stau așa. Mie nu-mi strică nimeni imaginea și nu-mi vorbește așa de familia mea. De mine ok, nu mă doare, sunt călită, am ani buni de certuri online. Sunt mulți care mă iubesc, dar și unii care mă urăsc. Eu sunt obișnuită, dar familia mea nu trebuie să suporte asemenea cuvinte adresate lor.

El mă descrie cu niște cuvinte care, de fapt, îl descriu pe el. Pentru că nu eu am stat la Obregia internată de mai multe ori. El a stat și, da, avea dreptate Alex Velea când a spus că trebuia să-l țină mai mult internat.

Eu am o familie normală și nu sunt obișnuită să văd ce am văzut la ei. Ce am văzut la el în familie m-a lăsat mască”, a spus ea conform sursei citate.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel